2777
2789

چه وقتا میخورین از کدوم بیشتر راضی. اید

من برای منظمی و موهام میخوام دیگ اسپیروبخورم فقط روزی یکی تاثیر داره.؟؟؟دوفامد حال ادمو‌بد میکنه یوقتا لک بینی هم میاره زودتر خس میکنم

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسپیرو می‌خوردم هیچ اثری نداشت فقط پریودامو نامنظم کرد

واقن نامنظم کرد؟؟؟؟؟؟یا منظم 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

اینا دو تا قرص متفاوت هستن 

دوفامد هورمونی هست اسپیرو برای کمتر کردن عوارض اختلال هورمونی مثل ریزش مو، جوش و…. 

دو سال هر دو رو در کنار هم میخوردم چون مشکلات هورمونی و بی نظمی قایدگی داشتم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اینا دو تا قرص متفاوت هستن دوفامد هورمونی هست اسپیرو برای کمتر کردن عوارض اختلال هورمونی مثل ریزش مو ...

کدوم متیجه بهتر میده 

من دوفامد برام بیشتر عوارض داشت الانم رفتم باز داده یعنی الکی الکی میده هرچی میگی حالم بد میشه میگه خوبه بخور

اینا دو تا قرص متفاوت هستن دوفامد هورمونی هست اسپیرو برای کمتر کردن عوارض اختلال هورمونی مثل ریزش مو ...

اسیپرو چ وقتایی میخوری عزیزدلم

دوفامد اره حال ادموبد میکنه لک بینی میاره و پریودای سنگین ب منم میداد رفتم دکترم عوضش کرد

دقیقاااااا یعنی دکترم هیچی نمی فهمه دوباره میده میگه خوبه بخور، برامن بیشتر عوارض داشت! اسپیرو نمیخوری؟

من هر دو رو میخورم باید روزی یکی بخوری از هر کدوم

دوفامد هر روز میخوری؟ 

اصلن حالت بد نمیشه من حس میکمم عوارض دارره 

اسیپرو چ وقتایی میخوری عزیزدلم

دوفامد شبی یکی ترجیحا سر ساعت مشخص از  روز چهاردهم پریود میخورم تا یک ورق ده تایی تمام بشه و چند روز بعد پریود میشم 

اسپیرو هم صبح ها بعد صبحانه 

دوفامد فقط عارضه ی افزایش اشتها و چاقی برای من داشت و پریودم رو مرتب کرد و اسپیرو هم دوز پایینی میگیرید شما ممکنه خیلی تاثیری نداشته باشه ولی برای کنترل جوش و ریزش مو خوب بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.