دلم میخواد تنها باشم روزمرگی های دوستم رو میشنوم حوصلم سر میره اصلا مهم نیس برام دوست ندارم دیگه با کسی حرف بزنم چون حرفاش برام خسته کننده میان فقط اینکه باهم صمیمی هستیم میخوام یواش یواش ارتباطم رو کمتر کنم دیگه واقعا حوصلم نمیشکه دوست بدی نیست تشویق میکنه آدم رو ولی من دیگه بچه نیستم که کسی تشویقم کنع خودم صلاحم رو میدونم انرژی منفیمیگرم هر دفعه صحبت کردنی.
من یه دوستم هم چهرش خوبه هم کارخوب داره هم ازدواج کرد امسال من فقط مورد اولو دارم🤣نه کار خوب قسمتم ...
خیلی درکت میکنم دقیقا آدم باید یه حرفی برا گفتن داشته باشه موضوعات مشترک
به نظر من هر کس باید با کسی مثل شرایطش خودش دوست باشه تا اعصاب و روانش بهم نریزه نمیگم که دوست نداریم پیشرفت کنیم ولی تو دلمون همدیگر رو مقایسه که میکنیم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آره میفهمم چی میگی باور کن من آدم مذهبی نیستم دو سال بود نماز نمی خوندم ولی از بس تنهایی بهم فشار اورد ترجیح دادم لاقل یه خدایی توی مغزم باشه الان اوضاع یه ذره انگار بهتر شده
خیلی درکت میکنم دقیقا آدم باید یه حرفی برا گفتن داشته باشه موضوعات مشترک به نظر من هر کس باید با ک ...
اره آفرین حرفا هیچ ربطی بهم ندارن دیگ وقتی مسیر دونفر انقد متفاوته بخدا من هنوز مثلا درمورد شانسیو عروسکو اینا صحبت میکنم😂😂😂اون از خانواده شوهر میگ خب اصلا مرتبط نیس منم خب چون اصن تو مسیر بزرگ شدن قرار نمیگیرم دنیام هنوز بچگانه تره مث اونا بزرگ نمیشم