2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با دوست صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 52 پست
دقیقا آره منم اینطوریم من الان شرابطم طوریه نمیتونم کار کنم و دانشجوم این دوستم هم اصرار میکنه برو ...

خب شاید صلاحتو میخواد این چیزا طبیعیه

یه رفیق باید بره رو مخت

من یه دوستم هم چهرش خوبه هم کارخوب داره هم ازدواج کرد امسال من فقط مورد اولو دارم🤣نه کار خوب قسمتم ...

خیلی درکت میکنم  دقیقا آدم باید یه حرفی برا گفتن داشته باشه  موضوعات مشترک 

به نظر من هر کس باید با کسی مثل شرایطش خودش دوست باشه تا اعصاب و روانش بهم نریزه   نمیگم که دوست نداریم پیشرفت کنیم ولی تو دلمون همدیگر رو مقایسه که میکنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زده شدم دیگه از حرفای تکراری

آره میفهمم چی میگی باور کن من آدم مذهبی نیستم دو سال بود نماز نمی خوندم ولی از بس تنهایی بهم فشار اورد ترجیح دادم لاقل یه خدایی توی مغزم باشه الان اوضاع یه ذره انگار بهتر شده

خیلی درکت میکنم دقیقا آدم باید یه حرفی برا گفتن داشته باشه موضوعات مشترک به نظر من هر کس باید با ک ...

اره آفرین حرفا هیچ ربطی بهم ندارن دیگ وقتی مسیر دونفر انقد متفاوته بخدا من هنوز مثلا درمورد شانسیو عروسکو اینا صحبت می‌کنم😂😂😂اون از خانواده شوهر میگ خب اصلا مرتبط نیس منم خب چون اصن تو مسیر بزرگ شدن قرار نمیگیرم دنیام هنوز بچگانه تره مث اونا بزرگ نمیشم

آره میفهمم چی میگی باور کن من آدم مذهبی نیستم دو سال بود نماز نمی خوندم ولی از بس تنهایی بهم فشار او ...

منظورت اینکه که تنها میمونم

نگران تنهایی نیستم چون آدم میانگراییم و ترجیح میدم خونه باشم و کتای بخونم فقط

نشونه بزرگ شدنهدوست خوبهولی دوست صمیمی نه هیجیو‌نبابد بگی من الان فهمیدم

آره دقیقا

باید حد و مرزی داشت  صمیمت زیاد خوب نیس

من الان اونقدر اجازه دادم که برا زندگیم تصمیم‌میگیره

تنها موندن خیلی بهتر از این آدماست

اره مثلا با شخص سومی میزفتیم

همه اش اونا باهم حرف میزدن منم ناچار فقط می‌شنیدم 

هیچ جذابی نداشت بودن باهاش برام

جز وقتی ک جاهای جدید میرفتیم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
نه اتفاقا من از اون بانمک ترم ولی خب چهره بدیم نداره بگم ک مثلا خدا اونو بهش نداده جاش اینارو داده م ...

حله عزیزم مرسی هردوتون عاقبت بخیر شین 

ب نظرت اکثر دخترا ب دختری که ازشون خوشگل تر حسودی میکنن یا نه؟(حالا مثلا اون خوشگله شابد مهدبون باشه و مغرورم نباشه)