2777
2789
بقرآن نهمیگم خودم کنکورمدروغ ندارم تاپیکامو ببینی متوجه میشی.ببین من پشتم خب؟عین تو بودمهر وقت میخوا ...

چقدر باهات موافقم...یعنی تو این مدت باق مونده اونقدر سخته ی میانگین چهل زد تو کنکور و تو نهاییم نمرات بالای 18 ونیم اورد؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر من من خودم از اخر اذر شروع کردم امسال قبول شدم البته صفر نبودم بهونه نیار فقط بخون

وایی جدی؟🥹

چی قبول شدید؟

کاش دیروز تو تاپیک علوم پزشکی من بودید😂

من پایم معمولیه خیلی تنبلی میکنم

دوست دارم روزی 12ساعت بخونم ولی نمیشه

بنظرت چطور ببرم بالا مطالعه رو🥲

واقعااا؟تجربی؟چی قبول شدید؟چند ساعت مطالعه داشتید؟

452 شدم 

پزشکی 

برا همین اعصابم خورد میشهه میبینم میگن ک نمیشه 

دیگ مطالعه بالا میخاد 5 بیدار میشدم من

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

تو پیام بعدم گفتم میشه اگر ۱۵ ۱۶ ساعت بخونه با بازدهی عالیتوامچشاتو باز کن مرسی

بنظرم اگه طرف باهوش باشه با 15 میتونه کارو جمع کنه.یعنی نهایی بالا 18 ونیم بگیره نمراتشو کنکور 40 تا 50 بزنه هر درسیو

452 شدم پزشکی برا همین اعصابم خورد میشهه میبینم میگن ک نمیشه دیگ مطالعه بالا میخاد 5 بیدار میشدم من

روش خوندن زیست رو میگین؟

منابعتون برای امتحان نهایی

معدل و درصداتونو رو

ممنون میشم. 

هیچ مبحثی حذف نکردم هر ۳ پایه رو خوندم ۳ ماه خوندم ۱ ماه اخرم واسه مرور گذاشتم ساعت مطالعه م میانگین ...

عزیزم ببخشید سال اول به نظرتون چرا قبول نشدید ولی بعدش با ۴ماه قبول شدید؟روشتونو عوض کردید؟