2777
2789
عنوان

اول زندگی سیلی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 27 پست
زوده واسه این تصمیم دوسال اول زندگی همه مشکل دارن هنوزبه هم واخلاقهای هم عادت نکردید درست میشه

نمیدونم میترسم عادت کنه دست به زن داشته باشه

خب که چی مثلا ؟!«»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا ما سه سال عقدیم هیچوقت از این مشکلات نداشتیم اینا همش حرفه دست به زن هر مشکلی نیست ساده هم نیست

تو خودمونیم ولی دوماه دیگه عروسیمونه

خب که چی مثلا ؟!«»
ببین باهاش اتمام حجت کن رو کتک زدن.ی جوری باهاش برخوردکن ک جرات دست بلندکردن روت رونداشته باشه

بدم میاد دیگه از خودش از زندگیم از ازدواج از هر چی مرده

خب که چی مثلا ؟!«»
تو خودمونیم ولی دوماه دیگه عروسیمونه

همین دیگه برای همین میگم فرق داریم 

تویی یه خونه زندگی کردن دیگه رسماً شروع زندگیه دوران عقد نی ک

من حتی یک بار هم خونه پدر شوهرم نموندم چ برسه تو یه خونه زندگی کنیم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
همین دیگه برای همین میگم فرق داریم تویی یه خونه زندگی کردن دیگه رسماً شروع زندگیه دوران عقد نی کمن ح ...

منم خونه پدر شوهرم نموندم وای خونه داشتیم گفتیم شروع کنیم اونم تازه دوماه ایناس اسفندم عروسیمونه 

هر کسی فرق میکنه دیگه

خب که چی مثلا ؟!«»
تاپیکامو ببین..دوسم نداره مدام بی توجهی میکنه خیانت میکنه هیزه تنوع طلبه احترام من و خانوادمو نداره ...

بمیرم برا دلت همه مردا یه جورن همشون ایراد دارن مال من دیونس ازش بدم میاد کاش مال توام بمیره

خب که چی مثلا ؟!«»