2777
2789

فکر میکنند و مدام به افراد دیگر فکر میکنن و سناریو های ممکن می‌چینن درباره همههه وی فکر فکر فکر میکنن ؟؟؟

من 

دیوونه شدم خودمم ازدست مغزم خسته شدم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشغول کاری باشید هم همینجوری هستین ؟ کاری که دقت بخواد منظورمه نه کارای تکراری که آدم ناخودآگاه انجامشون میده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اگه مشغول کاری باشید هم همینجوری هستین ؟ کاری که دقت بخواد منظورمه نه کارای تکراری که آدم ناخودآگاه ...

این فکرا و این عوامل اصلا نمیزاره تا وارد و مشغول کاری شد آدم 

تا بخوای مشغول یا وارد کاری بشی فکر و ذکرت صد برابر میشه جوری که فلج می‌کنه آدم رو از انجام اون کار 

من گاهی این کار رو انجام میدم😂

و تا حالا چند بار سمی ترین هاش که اصلا فکرشم نمیکردم در دنیای واقعی اتفاق بیفته پیش اومده 

و این جوری به قانون جذب ایمان آوردم😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿