2777
2789

هروقت فکر میکنم گریم میگیره

ک دهم چقددددد درسم تو‌مدرسه خوب بود محال بود حتی پرسش باشه من اماده نباشم

یازدهم دز کنار مدرسه چقد واس کنکورم تلاش کردمممم چقذ زیاااددد

دوازذهم تابستون چقد خوب بود دی خوب بود

چیکار کردم یهو با ایندم؟چرا انقد وارذ حاشیه شدم؟از خودم متنفرمممم متنفر

و حس میکنم مامانمم منو نبخشید چون کامل میدونه چرا

از هرچی ک مربوط ب پارساله متنفرم

خواب بوذم ب دوران نهایی ک یک کلمه درسم نخوندم فکر میکردم صبح ب زور بلند میشدم چون پشتم باد خورده بوذ وقتی میخواستم بخونم میگفتتم ی دیقع دو دیقه دیگ و از شدت حجم زیاذ نمیتونستم بخونم و نزدیک شام میشد میگفتم بعد شام ولی بازم خوابم میگرفت و هیچی ب هیچی😅وقتی پریدم از خواب حس کردم همون دورانه و انقد خالم بد شذ ک هنورم حالم بده از شدت استرسش و از خودم متنفرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ولی دوست دارم یکم حالم بهتر باشع وقتی درس میخونم

حال بد همیشه هس برای همه هس ولی نباید بزاری جلوی مسیرتو بگیره 

هیچوقت منتظر روزای خوب نباش چون هیجوقت تایمی نمیرسه ک از هرلحاظ ایده آل باشه

اون کسی برنده اس ک توی هر شرایطی از تلاش کردن دست بر نداره 

خودتو بازم داری درگیر حاشیه حال خرابی میکنی اینو شاید الان متوجه نشی ولی خدایی نکرده اگ قبول نشی سال بعد میفهمی امسالتو الکی از دست دادی 

پس دست رودست نزار فقط شروع کن و بخون حال بدت سال بعد با اومدن نتایج ک قبول شدی خوب میشه♥️

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

حال بد همیشه هس برای همه هس ولی نباید بزاری جلوی مسیرتو بگیره هیچوقت منتظر روزای خوب نباش چون هیجوقت ...

درس میخونم

الانم میخونم

با هر حالی میخونم میگم از آذر شروع کردم پرفکت نبودم شروعم ولی دارم بهترش میکنم

ولی ی حس بدی باهامه

با حال بد درس میخونم با گریه

نمیگم نمیخونم تا بهتر بشم😅

درس میخونمالانم میخونمبا هر حالی میخونم میگم از آذر شروع کردم پرفکت نبودم شروعم ولی دارم بهترش میکنم ...

قربونت برم انشاالله ک موفق شی توی درسات 

تمرکز کن بخاطر خودت بخاطر خانوادت این حال خرابیو هرطور شده از خودت دور کن 

دو روز ب خودت فرصت بره ی سفر برید حالت بهترشه ریکاوری بشی بعد بیا بشین سر درست قوی تر و محکم تر از قبل شروع کن ب خوندن

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋