2777
2789
عنوان

تو پول خرج کردن خسیسم

457 بازدید | 74 پست

بچه ها من درآمد بالایی دارم. کارت شوهرمم دستمه. ولی نمیدونم چرا حال خرج کردن ندارم. از شهریور تا حالا یه جوراب هم واسه خودم نخریدم.لباسای پارسال رو پوشیدم🫥 اصلا حس و حال خرید ندارم. برای بچه ام و شوهرم خرید کردم. خوراکی و اینا هم اصلا کم نمیذارم. نمیدونم چرا خرج خودم نمیکنم جدیدا. پارسال اینجوری نبودم. امسال بی حالم. شما چطور خرج خودتون میکنید.

فقط میتونم بگم یه بار زندگی میکنی پس به نحو احسنت استفاده کن 

پول و گذاشتن برای خرج کردن 

بپوش 

عمل کن 

بگرد 

بخور 

خوش بگذرون

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم درآمدم خوبه ولی خرید برای خودم خیلی کم می کنمالبته نه درحد شما 😅ولی برای خونه کم نمی ذارم

مگه شوهرتون نمیخره گلم؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
منم درآمدم خوبه ولی خرید برای خودم خیلی کم می کنمالبته نه درحد شما 😅ولی برای خونه کم نمی ذارم

ببین من مثلا رنگ مو ناخن فیشال صورت بوتاکس اینا رو انجام میدم. ولی لباس خیلی سخت میخرم حس میکنم پول هدر میدم

سنت که بالاتر رفت پشیمون میشی

دوس داری برگردی این روزا و خرید کنی و به خودت برسی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

چرا منم همینم.فقط واسه خودم زورم میاد خرید کنم.ولی برای همسر و بچه ها کم نمیزارم.همسرم هم سر این موضوع همیشه باهام بحث داره که چرا چیزی دلت خواست نمیگیری واسه خودت.میگم حسش نیست

من عاشق لباس و وسیله خونه ام

هرچی دستم باشه بیشترشو وسیله ی خونه و لباس میخرم

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

ببین من مثلا رنگ مو ناخن فیشال صورت بوتاکس اینا رو انجام میدم. ولی لباس خیلی سخت میخرم حس میکنم پول ...

من اینارو هم انجام نمیدم. هنوز توو حباب قیمت ها موندم. حس میکنم پولمو میریزم دور

الهی نگاهی