2777
2789
ارهاگه خودش بخره اوکیهیا مثلا وقتی بیرونین شامی چیزیولی یسریا کل خرجشونو میندازن گردن پسرا😐بخداهمین ...

دقیقا 🤣🤣

بعد نه بهشون خیانت میشه نه چیزی 

سلیطه بازی ام دارن کلی😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا ک دوست بودیم

درحد پونصد واسه اکستشن رنگ مو اینام پول میداد

یا مثلا میدیدی من از چیزای دکوری خوشم میومد

شوخی شوخی میگفتم برام بخر پول انتقال میداد میخریدم

یادمه ی ماه س تومن واسه وسایل دکوری بهم داد چون کلا خوشش نمیاد  هدیه بخره میگفت پول میدم خودت بخر

من خودم بخاطر جبران پولایی ک بهم میداد

همیشه براش کادوهای گرون میخریدیم یا برا سرکارش گذا درست میکردم

مثلا ی سری رفیقش پاش شکست

شهر دیگ بود پول نداشت بهش هفت میلیون قرض دادم

بعد یک ماه پسش داد

مثلا اینجوری هربار خوبیشوجبران میکردم

نه نمیگم مگر اینکه خیلی ضروری باشه.. مثلا یبار ازش خواستم جزومو برام پرینت بره انقدر شرمم میشد ک نگو مجبور بودم مجبوررررررر :) اما خب باهام حرف زد.. دیگ بدون اینکه بگم هر ماه بهم میگه کتابی جزوه ای چیزی نمیخوای؟ 

من اون ام که کسی برام بطری آب بخره تا کل پولشو نریزم بیخیال نمیشم😐

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
باید بیام پیشت دوره ببینم😂

وا دوست پسرته ها 

تازه یه تایمایی پریود میشدم بهش میگفتم منو ارباب صدا کنه 🤣🤣🤣🤣🤣

هنوزم صدا گاهی صدا میکنه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
اینم می‌پرسه ولی خب بنظرم اصلا خوب نیست یکی بپرسه و بخره اگه به سلیقه خودش باشه خیلی خوب میشه

از روز اول گفت براش هیچی کادو نخرم از هدیه گرفتن خوشش نمیاد و هروقت بخواد برام هدیه بخره یا از خودم میپرسه یا با خودم میره بازار که مطمئن شه هدیه اش کاربردیه

اگه راحتی میشه بگید مثلا چی میگرف؟

یه بار که سفر خارج رفته بود به عنوان سوغاتی چند دست لباس و لوازم آرایش برام آورد

یه تابلو نقاشی برام گرفت

گل و خوراکی مرتب میگرفت

و چیزایی مثل بدلیجات و چیزای ست هم زیاد میگرفت

یه بارم درحد ۳ ۴ تومن پول برای یه چیزی میخواستم داد