2777
2789
عنوان

تازگیا باز صدا میشنوم ➖️ماورایی➕️ترسناک اگه میترسی نیا تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی تعریف کن

یادمه اون شب ک رفتم رخت خواب نصف شب ک تو تخت جابجا شدم سمت چپم صدا تخت هم ک ماشالله یه ملت رو صدا میکرد یهو یه حس بدی پیدا کردم ک نباید صدایی بشنوه ..

صبرکن بقیشم مینویسم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

چه شکلی بود؟!

دراز مث انسان سیاه بود چشم و گوش و لباس و اینا نداشت قدش حدود ۲ متر

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

جن دیدن من از ۱۱ سالگیم شروع شد البته اونیکه دیدم حتی تو اینترنت هم راجبش گفته شده یه آدم سیاه قد بل ...

اشکال نداره 

پیش همیشه  دعای آیت الکرسی باشه 

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

یادمه اون شب ک رفتم رخت خواب نصف شب ک تو تخت جابجا شدم سمت چپم صدا تخت هم ک ماشالله یه ملت رو صدا می ...

بعد از تو اتاق هم میتونستم هال رو ببینم یهو دیدم همون موجود از آشپزخونه رفت تو هال و از هال ک خاست بیاد پشت اتاق نامرئی شد ولی میتونستم ببینم مث دزدا راه می‌رفت یهو سرشو جلو آورد از پشت در انقد قدش بلند بود با اینکه خم شده بود حدودا ۱۸۰ میشد قدش

🤕🤕کاش راضی میشد

باورمیکنی من بعضی وقتا خواب های صادقه میبینم چن هفته پیش ۳ شب پشت سرهم خواب دیدم ک تو خونمون کسی کشته شده

باورمیکنی من بعضی وقتا خواب های صادقه میبینم چن هفته پیش ۳ شب پشت سرهم خواب دیدم ک تو خونمون کسی کشت ...

وااایی چقد بد

اگه اعتقاد داری تو خونتون قران بزار با صدای بلند،مرتب آیت الکرسی بخون،صدقه بده مرتب،زیر بالشتت کارد بزار باقران

وااایی چقد بداگه اعتقاد داری تو خونتون قران بزار با صدای بلند،مرتب آیت الکرسی بخون،صدقه بده مرتب،زیر ...

مگه میخام برم جنگ خواهر کارد برا چی