2777
2789

من شماره ی شخص مورد نظرم رو سیو ندارم..بعد این شخص که شماره منو داشته عکس پروفایلش برای من باز میشه ولی بایک اکانت دیگه آیدی شو سرچ کردم عکس پروفایلشبازنمیشه و نشون نمیده!

بعد شمارشو باز نشون نمیده واسه من..اما باز از اکانتی که شمارش سیوه نشون میده هم شمارش هم عکسش..

این یعنی چی؟؟گیج شدم😑بلخره منو داره تو مخاطبینش یانه!؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یجوری تنظیم کرد مثلا عکس پروف همه بجز فلانی

میشه چند نفرو هاید کرد

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
سیو هستی عزیزمتنظیماتشو یجوری کرده پروفایل و شمارش فقط برای کسایی که سیو هستن قابل مشاهده هست

خب شمارشو نشون نمیده واسه همین گیج شدم😑ولی عکسشو نشون میده

باز  از گوشی دیگه که سیو دارن همو هم شمارش نشون میده هم عکسش

باز ازگوشی دیگه که هیچی همو ندارن نه عکسش نشون میده نه شمارش

الان داره منو یا نه؟

ینی شمارشو از من مخفی کرده ولی عکسشو نه؟

آره امکانش هست 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
خب شمارشو نشون نمیده واسه همین گیج شدم😑ولی عکسشو نشون میدهباز از گوشی دیگه که سیو دارن همو هم شمار ...

اون شمارت که باهاش عکس و شمارش رو میتونی ببینی سیو هست مابقی نه

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

راستش منم گیج کردی

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد