2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا به دونه داخل دهن بزار ،یواش یواش لعابش در میاد و سرفه هات کم میشه ، بخور هم بد نیست ،سرفه از خشکی مخاط میاد

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

عزیزم عنبرنسارا دودکن خیلی کمک میکنه من خودم همین کارومیکنم سرفه هام بهتره. آبلیمو بریز تو یه لیوان آب‌جوش وکمی عسل اگ عسل نداشتی ایرادی نداره برای ملین کردن گلوموثره. این بیماری لعنتی اسمش واسه زمستونه والامن کل سال یا آنفولانزا یاسرماخوردگی..... گرفتم 😤

عیبی نداره ۲ماه؟ عزیز عصرا میخوردی؟

نه طول میکشه خوب کنه ولی خوب میکنه بعدا هم نصفی بخور یا یک روز درمیان تا وقتی که کلا قطع شد.من شب میخوردم دیگه تا صبح سرفه نمیکردم وگرنه نصف شب سرفه بیدارم میکرد

اره لطفا بگو

(قرص مونته لوکاست۱۰عصریدونه)؛(شربت برون کلدهر۱۲ساعت ۱قاشق)؛(ویتامین سی جوشان۱۰۰۰م هانسال)؛(قرص ستیریزین۱۰ هرشب ۱عدد)؛(آمپول کترولاک۳۰م گ)؛(قرص سرماخوردگی بزرگسالان هر۸ساعت ۱دونه)؛(آمپول هیدروکورتیزون ۱۰۰م گ)؛(آب مقطر۵م ل)

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

(قرص مونته لوکاست۱۰عصریدونه)؛(شربت برون کلدهر۱۲ساعت ۱قاشق)؛(ویتامین سی جوشان۱۰۰۰م هانسال)؛(قرص ستیری ...

زحمت کشیدی عزیز حان.انشالله زودی خوب بشی

خدایا کمک مردمان کشورم کن.