2777
2789

من که عاشق آرایش چشم شدم بنظرم خیلی مهم تر از کانتور و رژ لب و کانتور و ایناس 

رژ لب ساده هم باشه مشکلی نیست ولی آرایش چشم ملیح خیلی آدمو خوشگل میکنه بعضی وقتا میگم ای کاش بدون این آرایش کم هم اینقدر خوشگل بودم🥹💕

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش مهمه. پوست صاف و چشم مهمه

پوستم خوبه ابروهامم بد نیس ولی خیلیی هم پرپشت نیست 

فقط بخاطر اینکه موهام خرماییه خیلی پلک اینام مشخص نیس

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

کی بلده کانسیلر بزنه؟من میزنم شبیه روح میشم

منم شبیه بیمار های روانی میشم 🤧🤣

والا سعی میکنم با کانتور قاطی کنم

پوستم خوبه ابروهامم بد نیس ولی خیلیی هم پرپشت نیست فقط بخاطر اینکه موهام خرماییه خیلی پلک اینام مشخص ...

ابروهاتو دست نزن پربشه

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
ابروهاتو دست نزن پربشه

جا داره پر شه؟ آخه تو فکرش بودم برم ابرو هامو درست کنم یکم اولاشو

چشم ولب اگر پوست خوب باشه

دماغ چی؟

مثلا اگه اون معیار زیبایی ک تو ایران سر بالا و اینا میدونن نباشه

چون برا من یکم افتاده و گوشتیه ولی صورتمم تپله از نظر خودم ک یکم بهم نمیاد ولی ریسکه بخوام عمل کنم هم ایراد داره هم نداره 🥴😂

دماغ چی؟مثلا اگه اون معیار زیبایی ک تو ایران سر بالا و اینا میدونن نباشهچون برا من یکم افتاده و گوشت ...

عمل خوبه ولی انجام ندی هم مهم نیست 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د