2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 104 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر نمیارم اما شما ک علاقه دارید و وضع مالیتونم خوبه بیارید

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

جدا از همه چی سخت نیس با بچه یازده ماه باز بیاری؟ . من دخترم هفت سالش شده هنوزم دلمون نمیخاد ولی دوس ندارم تنها هم باشه خودمم ۲۵ سالمه 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
چرا؟ دلیلش هم بگید

از نظر من کسی که دو تا بچه میاره باید وضع مالیش خیلی خوب باشه، زمان قدیم نیست که بگی بچه خودش بزرگ میشه و فقط خرج خورد و خوراک و پوشاکش رو حساب کنی،توی این دوره بچه احتیاجاتش خیلی فرق کرده و باید اصولی تربیت و بزرگ بشه، به علاوه ی اون داشتن کمکی هم خیلی مهمه وگرنه مادر فرسوده میشه. 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸