2777
2789
عنوان

اگه نمیگین داره پز میده یه لحظه بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 142 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم میزاشتم دستم برا مراسما

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

به صورتی بودن خودت ببخش

امضات 😂

آقایون باردار

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
دستات چه سیاهه😐

همه که قرار نیست سفید برفی باشن خدا رنگای مختلف آفریده ادماشو 

مهم اینه آدم بختش سفید باشه عزیزم نه پوستش

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

النگوهات خیلی خوبن درشون نیار ۵ تاشون خوبن هر وقت اضافه کردی چنتا دیدی خیلی تابلو میشه تو عروسیت دربیار .

ولی انگشتر برا سنت خوب نیست 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم