2777
2789
عنوان

از وقتی باردار شدم خونواده شوهرم یه بارم هوامو نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 59 پست
فقط دعا کن موقع دنیا اومدن بچه هم کاری بهت نداشته باشنوای که بعدا دخالتا و نظر دادناشون چقدر اعصاب م ...

انقدر بهشون میچسبید اصرار میکنید برای ارتباط سمی اوناهم اصلا خر نیستن اتفاقا خیلی حواسشون جمه، هر وقت بخوان کم محل میکنن هر وقت بخوان محل میدن بازیچه میشید ، از اول خانواده شوهر هر کدوم بی احترامی کرد و رفتار سمی نشون داد دوری کردم الان حساب دستشون اومده هیچوقت هم بازیچه نشدم 

حیف شان و شخصیتتون که اجازه بدید یسری ادم مریض خوردش کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه به عده نامهربان هستن و هیچ کاری هم نمیشه کرد خیلی بده ها اما خب عزیزم تا میتونی بیخیالشون عزیزم و اینم بدون کلن با هرکس شبیه خودش رفتار کن وقتی سردن توهم سرد باش فقط همین 

فازش اینه که الان عروس اون وری عزیز تر

بخدا اگه بدونی چقدر باهاشون کوتاه اومدم از اول عقد برام نگرفتن .. لباس عروس و ماشین عروس و اینام مادرشوهرم دستورداد نمیخوادبگیرید ، شام عروسی هم مادرشوهرم بهم گفت پدرت باید بده ....‌‌من با همه اینا کوتاه اومدم ، هر وقت میخواست خونه تمیز کنه یا مراسمی داشت از بس کارمیکردم کمرم نصف میشد ..... حالا جاری جدیدم شمشیر رو براشون از رو بسته ولی اینا اینقدر دوستش دارن و براش از اول همه کاری کردن که نگو

نمیپرسن منو دیدن چن روز پیش با چه وضعی رفتم دکتر یه بار نگفتن مرذی زنده ای بعد شوهرمم میگه نه ما رسم ...

هیچ وقت گللیه خانوادتو به همسرت نکن. یه کمی ناز و اداتو بیشتر کن. خودت مراقب خودت باش. منتظر نباش برات غذا درست کنن. بنگ بزن به همسرت و بگو نی نی دلش فلان غذا رو میخواد .از اللنم خودتو اماده کن بعد از به دنیا اومدن بچه شرایط خیلی بدتر میشه.

نمیپرسن منو دیدن چن روز پیش با چه وضعی رفتم دکتر یه بار نگفتن مرذی زنده ای بعد شوهرمم میگه نه ما رسم ...

وای چه حرف خنده‌داری 🤣

مگه احوال‌پرسی هم با رسوم تعیین می‌کنن

درسته هر کسی یه جوره بعضی‌ها اجتماعی‌ترن، ولی به رسوم ربطی نداره والا

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
چرا رفتار ادم سمی و ازارگر برات مهمه ؟وقتی فهمیدی طرف بیشعوره دیگه نباید حتی بهش فکر کنی اتفاقا چی ...

عزیزم اخه جالب اینجاس همه این کارهارو میکنه اما به وقتش هم خودشو میرسونه واسه دخالت کردن .. یا میره گوش شوهرمو پرمیکنه که مادرزنت به زنت خوب نمیرسه یا زنت چرا اینقدر ویار داره حالا بچش ناقص درمیاد یا میره پشت سرم پیش فامیل بدگویی میکنه

وای چه حرف خنده‌داری 🤣مگه احوال‌پرسی هم با رسوم تعیین می‌کنندرسته هر کسی یه جوره بعضی‌ها اجتماعی‌تر ...

مامانش دستشو عمل کرد دختراش زنگ زدن بع شوهرم ک هفت بچه ایم هرروز یکیمون میرسه بع مامانم بعد یه هفته هیشکی نیومد مادرشوهرمم گریه زاری به شوهرم منم بخاطر شوهرم سه ماه غذا پختم اونم میبرد دکتر بعد که حالش خوب شد برگشت جلو جمع گف دختر ادم بدم باشه خوبه 

ادم بارداردلش دستپخت خودش نمیخوادهروقت بوغذااومدبه همسرت بگومادرت درست کرده بوش اومددلم خواست بروازبیرون برام بگیرهم همسرت میفهمه چه مادری داره توام زیادحساس نشواکثرمادرشوهراهمینجورن من ازش یه خوراکی خواستم توبارداری بهم ندادبه جاریم داده بود

باور میکنی بعد بدنیا اومدنش هم دستوراتشونو میدن شوهرمم به حرف اونا

چون الان انقدر تلاش میکنی رابطه بگیری اونا حرصت میدن ولی وقتی بچه بدنیا بیاد به روش دیگه ایی حرصت میدن از الان کم محل کنی و رفتار کثیفشونو سگ‌محل کنی دمشون قیچی میشه 

دقیقا سالها بازیچه اون افراد سمی و کثیف میشید و روحو روانتونو نابود میکنن 

مامانش دستشو عمل کرد دختراش زنگ زدن بع شوهرم ک هفت بچه ایم هرروز یکیمون میرسه بع مامانم بعد یه هفته ...

بعضی‌ها نمک‌نشناسن متاسفانه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.