جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یعنی چی بقیه مهم نیستن ؟این کار اصلا بهداشتی نیست با شیلنگ باید با دستگاه مخصوص انجام بشه
میگماااا خانم بهداشتی میری دسشویی با چی خودتو میشوری... با دست.. با همونم غذا درست میکنی... درسته.... این. خانمم میگه ضروری و فوری... مجبوره به اینکار.. تا بخواد بره و بخره و خرجش... همونو با شوینده میشوره... من نمیدونم چرا من و تو بحث میکنیم تو عقیده خودتو داری منم مال خودم تو تمیزی ما تو دسشویی بزرگ شدیم.. بیخیال
چه عصبی !اره با دست غذا میخوریم ولی خب میشوریم تمیزززشیلنگ با صابون شسته نمیشه که نهایت یه اب بکشی د ...
نگران من نباش.. بعدم شلنگ با وایتکس،،، جوهر نمک،،،، اب جوش و سرکه و جوش شیرین شسته میشه... مگه میشه شلنگ و نشست فقط اب خالی زد... بیخیال ممنون میشم بحث و ببندیم یکی دیگه میخواد...... ما افتادیم به جون هم.
خب عزیزم این ربطی به دسشویت نداره روده هات از کار افتاده فک کنم تا یه هفته طبیعی منم بعضی وقتا اینجوری میشم خانمای نی نی سایتم فک میکنن دشوی داری ولی نمیاد همون قبض ولی شما اصلا دشوی نداری چند روز دیگه صب کن اگه خب نشدی برو دکتر اصلام نترس اگه خوب نشدی اون موقع برو دوتر
اولین کاری که می کنی هیچی هیچی نخور. مثلا از الان تا فردا ظهر. هر چی بخوریم بدتر میشی. بعد حداقل ده ساعت فلوس بخر. به بلندی دو تا انگشت اشاره ازش جدا کن و بشکن و پوستش رو بریز دور و پره و هسته و مواد وسطش رو بریز تو یه لیوان و آب جوش بریز و دم کن ده دقیقه و بعد از صافی رد کن و بخور و برو پیاده روی و به از برگشت یه سوپ ساده بدون قارچ و نشاسته و ...بخور. درست میشه