2777
2789

به تخمدانت عشقم

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالش هست و هیچ اجباری هم نیست بخواد باشما ازدواج کنه. حداقل جوری باش فردا اگر گفت تمام پشیمون نشی چرا و چیشد و... ارزش خودتو بدون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

از تو پول گرفته برای شهریه دانشگاه.....اصلا خدا نکنه بیاد خواستگاریت این جور نر ها پسرن ن مرد ک بخوای دلت گرم بهش باشع واسه فردای زندگی ....چرا ما دخترا برای ی ذره محبت اینقدر خودمون خار میکنیم اینقدر کور میشیم ....چجوری از خودت میزنی برای اون کاپشن میگیری ؟!!اونم برات تا حالا چنین کارایی کرده؟!!!

از تو پول گرفته برای شهریه دانشگاه.....اصلا خدا نکنه بیاد خواستگاریت این جور نر ها پسرن ن مرد ک بخوا ...

من از خودم نمی‌زنم عزیزدلم 

درآمدم بالاست واسه همین خرج میکنم

من وقتی روزی دو سه تومن پول درمیارم 

با یک تومن کاپشن چیزی ازم کم نمیشه

۱ گرفت واسه شهریه

روز بعدش بهم داد 

اونجوری نیست بخواد تیغ بزنه منو ولی خودتون ک میدونین شرایط اقتصادی اوکی نیست