2777
2789
عنوان

همکلاسی بیییییییفرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 106 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگو که هیچی نگفتی من باشم سین میزنم هیچی نمیگم ولی واقعا شعورش.... ماشالا توی صحبتاتون خد و مرز مشخص ...

گفتم بیشتر شبیه شماس

من نمیتونم چیزی نگم

ما حتی سلامم نمیکنیم چ برسه صحبتی داشته باشیم

تگم کن گذاشتی😂😂😂😂😂

فرستادم داره جر میخوره🤣🤣

درجواب کلیپ نوشت اه اه مگه هنوز از این پسرا هس

من:اره اطراف من از این هولا زیاد هس،خیلی زیاد

من:نمیدونم چرا وقتی دیدم یادم ب شما افتاد

اون:چقد سلیقشون بده پس

من:اتفاقا زیادی خوش اشتها و بااعتماد ب نفسن

اون:اتفاقا تنها کسی ک تو دانشگاه با کسی خاطره نداره منم

من:🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیامتو پاک کنبگو سرکلاس میبینمت نیاز نیست دوباره از خودت چیزی بفرستیبعد این کلیپه رو بفرست😂

اینو هم  در جواب اینکه گفتم بیشتر شبیه شماس نوشت ،تا دیدمش یادم ب تو اومد

منم گفتم متقابله تو دانشگاه میبینمتون اینجا هم ک فیلمتونو میفرستین🤦🏻‍♀

خفه شد دیگه🤣🤣

https://uploadkon.ir/uploads/80a409_25genetic-aysan-۲۰۲۵۰۱۰۹-0002.mp4

جرررر وای

در جواب الاغه چی نوشت

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
فرستادم داره جر میخوره🤣🤣درجواب کلیپ نوشت اه اه مگه هنوز از این پسرا هسمن:اره اطراف من از این هولا ...

میگفتی اره تو

😞🤣🤣

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
اینو هم در جواب اینکه گفتم بیشتر شبیه شماس نوشت ،تا دیدمش یادم ب تو اومدمنم گفتم متقابله تو دانشگاه ...

ای کاش از تول همینو میگفتی🤣

🤣🤣🤣گفتم پایین

یه شات میذاری؟ 😂 از چتتون