2777
2789
عنوان

دخترای اصیل و خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 49 پست
چون میخوان تا بحال دست مردی بهش نخورده باشهپشت سرش حرف و حدیث نباشهبه معنای واقعی دختری پاک و باکره ...

بعد دخترای پاک براشون مهم نیست همسرشون چیکارس!

دروتخته با هم جورن همیشه غیرممکنه دختر وپسر خوب قسمت آدم بی‌بندوبار بشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا آخرش جوری رکب میخورن که تا آخر عمر حالشون سرجاش نمیاد 

برادر شوهر دوستم  به سوراخ توالت هم رحم نمی‌کند موقع ازدواج با ی دختر خیلی کم سن ازدواج کرد که دختره حتی عروسی بدون رقص و آهنگ  گرفت تو همه عکس های عروسی شنلش تا پایین صورتش بود و هیچیش معلوم نبود چند ماه بعد ازدواج شوهرش با یه پسر تو خونه گیرش انداخت 😁 دختره هم نامردی نکرد همه مهریه رو ازش گرفت 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
پیرامون دوست دختر خودشو ول کرده داره دوست دختر یکی دیگه رو میگیره اون از بی مغزی خودشه

خب در این صورت که شما میفرمایید قضیه واسه هردو طرف عین هم میشه.چون دخترا هم با دوس پسر خودشون ازدواج نمیکنن میرن با دوس پسر  دخترای دیگه ازدواج میکنن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030703

دقیقا پسرای که محل آباد کردن دنبال دختر پاکن تو فامیل داریم  آخرشم دختر خوبی قسمتش شد ولی وقتی دختره فهمید دوران عقد خواست جدا بشه پسر به پاش افتاد الان سه سال ازدواج کرده پسر نوکر دخترس به نظرم حقش بود پسره دلم به حال دختره سوخت 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
قطعا همینطوره اما زیاد پیش میاد که پسرایی ک اینجوری نیستن اما توقع دارن

بله. 

البته من به شخصه باور دارم اون مدل پسرها احساس زرنگی کاذب دارن ، ولی روزگار زرنگ تر از این حرف هاست. 

خب در این صورت که شما میفرمایید قضیه واسه هردو طرف عین هم میشه.چون دخترا هم با دوس پسر خودشون ازدواج ...

خوب دقیقا  ازدواج مدرن همین طوره دیگه  با چن نفر میگردن هم دختر هم پسر بعد ازدواج می کنن 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
بعد دخترای پاک براشون مهم نیست همسرشون چیکارس!دروتخته با هم جورن همیشه غیرممکنه دختر وپسر خوب قسمت آ ...

امیدوارم هیچ وقت دختر پاک تحت هر شرایطی تن به ازدواج با همچین لاشی هایی ندن

ولی متاسفانه تو همین سایت چند تاپیک خوندم که دیر متوجه  شده بودن

بله. البته من به شخصه باور دارم اون مدل پسرها احساس زرنگی کاذب دارن ، ولی روزگار زرنگ تر از این حرف ...

درسته

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یه آیه تو قران هست خدا میگه زن پاک شایسته مرد پاک 

زن ناپاک شایسته مرد ناپاک نمی دونم واقعا چرا  برای بعضی ها برعکس هست همیشه از خدا این سوال می پرسم واقعا چرا 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
خوب دقیقا ازدواج مدرن همین طوره دیگه با چن نفر میگردن هم دختر هم پسر بعد ازدواج می کنن

بله درسته . ولی ایشون میگن فقط پسرا هستن که میرن با دوس دختر بقیه ازدواج میکنن .درصورتی که این موضوع دو طرفست

خب در این صورت که شما میفرمایید قضیه واسه هردو طرف عین هم میشه.چون دخترا هم با دوس پسر خودشون ازدواج ...

آره خب 

وقتی دوست پسر هاشون مثل پسر عموی اسی باشن ، دخترا هم به پاشون نمیمونن دیگه 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
آره خب وقتی دوست پسر هاشون مثل پسر عموی اسی باشن ، دخترا هم به پاشون نمیمونن دیگه

درسته .ولی برعکسشم هست .گاهی دخترا، پسر رو  ول میکنن میرن با یه پسر دیگه