2777
2789
عنوان

پسرم صبح تا شب میگه مامان نگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 34 پست
کمبود عاطفه داره میخواد جلب توجه کنه

دقیقااااا میخواستم بگم 

اسی جان قشنگم 

به کاراش و رفتاراش بیشتر واکنش نشون بده💜

بیشتر بهش آفرین بگو و تحسینش کن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس کمبود توجه از سمتت رو داره

یه وقتی رو مطلقا اختصاص بده بهش

یکی دوساعت در روز فقط و فقط کنار پسرت باش

این حالتش کمتر میشه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

پسر منم میگه 

نگاه نگاه 

بعد میچرخه ضعف میرم براش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
دختر منم همینه ما چون زباد سرمون توی گوشیه و بچه هامون هم تنهان هی با این روش دنبال جلب توجهن

خیلی باهاش وقت میگذرونم ولی خب کار خونه هم هست،ی شام میذارم شونصد بار میگه مامان نگا

حتما فاصلشون زیاده همبازی نیستن بچه های من دو سال فاصله راحت بودم

ببین بچه ها منم ۲سال فاصلشونه

یکی در میون میگن مامان نگاه🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ای خدا میدونم با اینکار تشویق میشه که مدام از رو مبل بپره ولی یه بار که گفت مامان نگاه و بعد یه شیرین کاری کرد بدو برو بغلش کن ماچش کن بیفت روش کلی زیر گلوشو ماچ کن قلقک بده شکمشو با دهنت قلقلک بده گازش بگیر بوسش کن بچلونش از خنده قش کنه وروجک 😍😍ای خدا دلم بچه خواست 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی