2777
2789
عنوان

گربه خیابانی

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا چرا بمیره ،ما داخل تراس یه دونه گربه داریم خودش اومده ما نیوردیم،یه شکاف بین دیوار ما و دیوار همسایه هست اونجا زندگی می کنه ،آب و غذا هم شاید چند روز یه بار بخوره بدبخت ولی همیشه تپل مپل و زرنگه هفت تا هم بچه داره ،گربه تو سختی مطلق هم زندگی می کنه تو ناز و آرامش که دیده کلی هم تولید مثل می کنه ،فقط نیارش تو رخت خوابت موهاش و ادرار و مدفوعش واقعا خیلی مضر هست و باعث بیماری تو همون حیاط باشه آزاد باشه پشت بوم هم خواست بره 

با همه همسایه ها گزارش دادیم پیگیری نکردنتازه همین گربه ی خودم هم داشت از پشت بوم پرتش میکرد پایین ک ...

چه مملکتی داریم. یکی تو روز روشن داره حیوون آزاری می کنه رسیدگی هم نمی کنن.چی بگم والا حداقل تهدیدش کنید که شکایت می کنید شاید بترسه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

نه بابا چرا بمیره ،ما داخل تراس یه دونه گربه داریم خودش اومده ما نیوردیم،یه شکاف بین دیوار ما و دیوا ...

چشم مرسی از راهنماییتون ... واسش خونه گربه خریدم جا خوابش اونجاست ظرف خاک هم داره برای دستشوییش

فقط بابام می‌گفت رهاش کنیم چون افسردگی میگیره میمیره😐💔

ممنونم

مرسیبهش گوشت و مرغ و سیب زمینی پخته و ماست و... میدم هنوز غذای خشک نگرفتم

میتونی پای مرغ با گردن مرغ و هویج و کرفس درست کنی براش

سگ من که خیلی دوست داره

زیاد درست میکنیم بعد بسته بندی میکنیم و میزاریم فریزر

تخم مرغ آبپز میتونی درست کنی(فقط عسلی نباشه)

شیر بدون لاکتوز خوششون میاد

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

چشم مرسی از راهنماییتون ... واسش خونه گربه خریدم جا خوابش اونجاست ظرف خاک هم داره برای دستشوییشفقط ب ...

براش اسباب بازی بگیر

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

میتونی پای مرغ با گردن مرغ و هویج و کرفس درست کنی براشسگ من که خیلی دوست دارهزیاد درست میکنیم بعد بس ...

چشم درست میکنم براش حتما ممنون از راهنماییتون آره شیر بدون لاکتوز هم بعضی وقتا میدم بهش خیلی دوست داره مرررسی

چشم درست میکنم براش حتما ممنون از راهنماییتون آره شیر بدون لاکتوز هم بعضی وقتا میدم بهش خیلی دوست دا ...

خواهش میکنم❤

فقط هرچیزی که خواستی بهش بدی بخوره اول بزن گوگل تا مطمئن بشی ضرر نداره

چشم مرسی از راهنماییتون ... واسش خونه گربه خریدم جا خوابش اونجاست ظرف خاک هم داره برای دستشوییشفقط ب ...

افسردگی ؟گربه از خداشه خودش برات لوس کنه 😂حالا نهایت بزرگ شد خودش از پشت بوم میره بالا یه جفت گیری می کنه بر می گرده ،همچین موجودی هستن ایشون خودشون راهشون پیدا می کنند حتی از ترک هم رد میشن نمیشه زندانیش کرد ،فقط به همسایه بگو مال شماست نزنه یه وقت