2777
2789
عنوان

بچه ها از دست کارای بابام خسته شدم زیادی توی دنیای دیگست

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 20 پست
چقدر غرغر می کنی گرم شدن بیار بیرون تا بابات بخوره طفلک گرسنه اس خواسته گرم بشه تا بخوره چقدر سخت‌گی ...

عزیزم بابام خواست سرد بخوره من گفتم داغش کن بخور تا مریض نشی

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
خوب چه توقعی نداری ازش بنده خدا پیر شده دیگه اعصابش مث قبل نیست درکش کن

چشم

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه واقعا میگم

میدونم حق با شماست🥲

منم بعضی وقتا خسته میشم که منو درک نمیکنن وگرنه به ظاهرشون‌ نگاه میکنم که شکسته شدن سعی میکنم مدارا کنم

میدونم حق با شماست🥲منم بعضی وقتا خسته میشم که منو درک نمیکنن وگرنه به ظاهرشون‌ نگاه میکنم که شکسته ...

افرین پس فردا شوهر می کنی میری انقد دلت تنگ میشه میگی کاش بابام هر روز سالاد ماکارونیم رو تبدیل کنه به سیب زمینی