2777
2789
از شیراز اومدم بخاطر کار شوهرم اینجا ولی همیشه قلبم متعلق به شیرازه عاشقشم

محبت دارین خوبی از خودتونه😍💚

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مچکرم عزیزم خوبم به خوبی شما💚منم دارم سعی میکنم کمتر بیام ولی وقتی نیسم دلم برا اینجا تنگ میشه😂😑

منم دلم تنگ میشه ،اما یه زمانی ۲۴ ساعت تو سایت بودم ،خیلی بد بود ،از زندگی عقب افتاده بودم

منم دلم تنگ میشه ،اما یه زمانی ۲۴ ساعت تو سایت بودم ،خیلی بد بود ،از زندگی عقب افتاده بودم

دقیقا کلا بعضی از تاپیکا وایب آدمو به هم میریزن من خیلی رو خودم کار کردم هر تاپیکی رو باز نکنم ولی میام مثبتاشو میخونم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

توروخدا هرکی این پستمو میبینه بخاطر خدا تاپیک قبلمو گزارش بزنه خواهش میکنم بخاطر خدا هرکی گزارش زد ل ...

عزیزم امیدوارم مشکلت حل شه گزارش زدم واست

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

محل زندگانی :

گیلان زمین 

شهر : رشت

کد ملی : جهت دریافت کد ملی شماره ۸ را به سایت فوضول دات ای ار ارسال نمایید

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂