2777
2789
عنوان

چجوری انتقام بگیرم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست
الان من مقصرم ؟؟

نه مقصر نیستی... اگه تحقیر کنی و سازش نکنی چیزیو حل نمیکنی..حتی خودتم اروم نمیشی...فقط لطفاً برو پیش مشاور خانواده و از کسایی که سوادشو ندارن برای زندگیت که ارزشمند ترین داراییته نظر نخواه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مقصر نیستی... اگه تحقیر کنی و سازش نکنی چیزیو حل نمیکنی..حتی خودتم اروم نمیشی...فقط لطفاً برو پیش ...

باشه میرم 

ولی من دنبال انتقامم هیچی آرومم نمیکنه

حتی طلاق هم آرومم نمیکنه چون تمام باورهام داغون شد

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
باشه میرم ولی من دنبال انتقامم هیچی آرومم نمیکنهحتی طلاق هم آرومم نمیکنه چون تمام باورهام داغون شد

بهترین انتقام همون طلاقه...چون اون دیگه نمیتونه زن وفاداری مثه تو پیدا کنه توی این دوره و زمونه..و قطعا بخاطر اشتباهی که در حقت کرده مجازات میشه

خیلی سخته ولی به نظر من طلاق هم مشکلات زیادی به دنبالش داره و به خصوص که بچه داری.. کم محلی و دیده نشدن مرد براش سخت ترین تنبیه هست.. خودتو مشغول کن.. باشگاه برو.. خرید برو.. با بچه هات رستوران برو.. جلوش با بچه ها بگو بخند و تلفنی با دوستات خوش و بش کن..

باشه میرم ولی من دنبال انتقامم هیچی آرومم نمیکنهحتی طلاق هم آرومم نمیکنه چون تمام باورهام داغون شد

میخواس توام بهش خیانت کن تا شبیه اون یه ادم کثیف و عوضی باشی! خوبه؟؟؟

لطفاً تمام تمرکزت رو خودت و بچه هات باشه

یه جمله ای بود خیلی قشنگ بود، می‌گفت همین مجازات تورا بس که من دیگر آنگونه که قبلا تورا میدیدم نمیبینم((:

خیلی سخته ولی به نظر من طلاق هم مشکلات زیادی به دنبالش داره و به خصوص که بچه داری.. کم محلی و دیده ن ...

مرسی 

‌اینارو انجام میدم 

فقط میخام یه زخم هم بزنم بهش

میخواس توام بهش خیانت کن تا شبیه اون یه ادم کثیف و عوضی باشی! خوبه؟؟؟لطفاً تمام تمرکزت رو خودت و بچه ...

نه من آدم خیانت نیستم 

من مثل اون اشغال نیستم منظورم از انتقام اینه یه ضربه جسمی روحی چیزی بزنم بهش

نه من آدم خیانت نیستم من مثل اون اشغال نیستم منظورم از انتقام اینه یه ضربه جسمی روحی چیزی بزنم بهش

ارزش نداره خواهر من...خودتو آزار نده...اگه حس میکنی ارزش داره بجنگ زندگیتو درست بکن...اگه دیدی نداره رها کن خودتو...پس فردا دور از جون یه چیزیت بشه واسش مهمه بنظرت؟

جدا گفت ببخش ؟؟ آخه تا الان می گفتی یا انکار می کنه یا میگه همینیه که هست 

من یه خانومو میشناسم پنهان از شوهرش وکیل گرفت کارای مهاجرت خودش و بچه هاشو ردیف کرد چند تا ملکم شوهره به نامش کرده بود فروخت به اسم ترکیه از کشور خارج شد با بچه هاش رفتن آمریکا ، شوهره وقتی فهمید که آمریکا بودن دیگه دستش بهشون نمی رسید اینجوری انتقام گرفت

اگه وانمود کنی سرت گرمه با کس دیگه چی ؟ مثلا تیپ بزنی آرایش کنی بری بیرون یا همش سرت تو گوشی باشه خوشحال باشی مثل دخترای عاشق ! از یه طرف واقعا کاری نمی کنی که بخواد مچتو بگیره از طرفی همش تو شک و تردیده که این چرا انقدر شاده چرا همش سرش تو گوشیه ، شاید اینجوری خیلی بسوزه