2777
2789
عنوان

کیا میخوان پیام نور ورودی بهمن ثبت نام کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 27 پست
امروز غروب برم میشه پنجشنبه اس؟

تا ۲۴ ام وقته که بری اما اگر میتونی امروز بری بهتره کار رو نزار لحظه اخر 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
یه شهر دیگه خوب بعد امتحانا میخای چیکار کنی منم علوم تربیتی میخاستم شهر خودمون نداشت گفت یه شهر دیگه ...

اونقدرم دور نیست مثلا من رشتم لاهیجان زدم برای امتحانا برم 

مشاوره ام یدونه رشت زدم ولی علوم تربیتی بازار بهتری داره فکر کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه تو بند پیش ثبت نام نوشته کسایی که پیش ندارن قبول نیست دیپلمم نظام جدید محسوب میشه؟

ماهایی که کلاس ۶ داشتیم پیش دانشگاهی نداریم میشه دیپلم نظام جدید که قبوله منم ۹۸ دیپلمم تجربی

اسی جان به نظرت نمونیم سال دیگه مهر ثبت نام کنیم همون رشته ای ک میخواهیم الان الکی یه ترم شهریه میدیم فقط  

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
من میگم ترم اول یه شهر دیگه بردار غیر حضوری بعد انتقالی بگیر شهرخودتون

یه شهر دیگه تا خونه ما ۱۰۰ کیلومتره راهه کسی  منو نمیبره برای امتحانا  🥺