2777
2789

ی تایمی خیلی احساساتی و عاشق پیشه بودم بعدش بخاطر ی سری مشکلات و ی سری ضربه ها کلا انگار احساساتم خاموش شد 

هیچی و هیچکس واسم اهمیت نداره 

شبیه ربات شدم 

بدم میاد از این موضوع 

چیکار باید کنم ک احساساتم دوباره روشن بشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این مشکل و دارم 

نسبت به همه اینجوری شدم حتی خانواده و پدر مادر .

الان نامزد کردم اون بیچاره انقد پیگیری و حواسش به من هست ولی من واقعا هیچ حسی ندارم نسبت به هیچی ن خوب ن بد .میگم بالاخره این داستانم تمومه و خودمم و خودم راحت.

خیلی مشکل بزرگیه💔💔

منم این مشکل و دارم نسبت به همه اینجوری شدم حتی خانواده و پدر مادر .الان نامزد کردم اون بیچاره انقد ...

خیلییی بده منم اینجوری شدم و اگه کسی بهم ابراز علاقه کنه پیگیرم باشه عصبی میشم و از طرفی عذاب وجدان میگیرم 

چ مدته اینجور شدی 

خیلییی بده منم اینجوری شدم و اگه کسی بهم ابراز علاقه کنه پیگیرم باشه عصبی میشم و از طرفی عذاب وجدان ...

وای دقیقا منن احساس میکنم غیر طبیعیه انقد ینفر پیگیر باشه. الان نامزد من توی فامیل معروفه از علاقش ب من همه میگن از چشماش عشق میباره. ولی مثلا روزی دوبار زنگ میزنه از بقیه میپرسم ببینم فقط برای من غیر طبیعیه یا ن . ک بقیه میگن کارش عادیه و از علاقه هستش ولی من استرس میگیرم میگم این غیر طبیعیه یا اوایلش یادمه چقد بدم میومد.

من همیشه مامانم میگفت تو خیلی بی احساسی سنگی و اینا ولی من باورم نمیشد ث کم کم دوستامم گفتن ک خیلی نسبت به همه چیز سردی ک زنگ خطر برام خورد . واقعا دست خودم نیست ولی فکنم ی ۳ سالی هست ک این مشکلو داشتم . ولی الان ک نامزد کردم خیلی مشخص شده دیگه.عزیزم شمام متاهلی؟