2777
2789
عنوان

چجوری مشکلمو ب عشقم بگم

111 بازدید | 9 پست

پنج ماه با همیمم. فامیلم اما خب اون نمیدونه مشکلمو، ولی خانوادش می‌دونن. اما اهل حرف زدن با هم پشت سر اینو اون و زندگی های بقیه نیستن ک مثلا از دهن خانوادش شنیده باشه. خیلی شرایطمون با هم اوکیه پسر پاک و آرومی رابطه اولشه از بچگی تقریبا میشناسمش. اصرار داره بیاد خاستگاری، ولی من هنو نگرانم هی امروز و فرداش میکنم

امروز با طنز بهش گفتم اگ من تصادف کنم بلایی سرم بیاد مثلا ویلچری شم باز منو دوس داری ؟ گفت آره من دلم پیشته، با هر شرایطی میخامت.

ولی خب این می‌تونه یک شعار باشه بنظر من. 

خیلیم بهم محبت می‌کنه وقت می‌ذاره خرج می‌کنه بااینکه پولدارم نیس. ولی نمی‌دونم وقتی مشکلمو بگمش بازم دوستم داره یا نه؟ 

نپرسید چیه مشکلت. فک کنید جسمی حرکتی، ولی اونقدی نیس ک تاثیر منفی رو زندگیم بذاره، ب همین خاطر هم این مدت ک باهاش بیرون رفتم متوجه نشد. بعدم من چادری ام و اصلا مشخص نمیشه زیر چادر. در ضمن چهره و اندامم کیوت و جذابی دارم خیلی همه میگن، حتی همه همیشه میگن چقد نازی خوشگلی ماهی و...🥹 ۲۲ سالمه

تو که اول و اخر باید مشکلو بگی پس بگو و خودتو راحت کن اگه پات موند پس میفهمی شعار نبوده واقعا دوستت داره درغیر این صورت تو با شخصیت واقعیش اشنا میشی پس هیچ جوره تو ضرر نمیکنی

کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما و بدون شک باید هرچه زودتر درجریان باشه ی روز برنگرده بگه صبر کردی وابسته ت بشم بعد بگی ؟لطفا مس ...

من الانشم شک دارم ک شاید بدونه.. آخه همه فامیل می‌دونن این چرا نفهمیده. دوستام میگن می‌دونه ب روت نمیاره. بخدا گیج موندم. 

اگم روزی بگه چرا نگفتی میگمش فک کردم میدونی 

من الانشم شک دارم ک شاید بدونه.. آخه همه فامیل می‌دونن این چرا نفهمیده. دوستام میگن می‌دونه ب روت نم ...

ن گلم حتما بگو خودت 

شاید منتظره ک ببینه انقد صداقت داری ک بگی یا ن 

ولی حتما بگو 

صداقت تو زندگی اولین اولویته

ن گلم حتما بگو خودت شاید منتظره ک ببینه انقد صداقت داری ک بگی یا ن ولی حتما بگو صداقت تو زندگی اولین ...

ینی اینکه نگفتمش نشانه دروغگویی هستش؟؟ 🥹

خیلی شخصیتمو دوس داره خیلی با دخترای اطرافش متفاوتم.. دوس ندارم وجه‌م پیشش خراب شه. 

اگ روزی بگمش و بگه ک چرا زودتر نگفتی و فلان؟ میتونم اینجوری توجیهش کنم ک همه میدونستن خانوادت میدونستن فک کردم میدونی.  آره؟؟

ینی اینکه نگفتمش نشانه دروغگویی هستش؟؟ 🥹خیلی شخصیتمو دوس داره خیلی با دخترای اطرافش متفاوتم.. دوس ن ...

خداروشکر ک شخصیتتو دوس داره 

ن گلم دروغگویی چیز دیگه ای یه 

شما فقط رازتو نگفتی 

نه نه اصلا نگو فک کردم میدونستی این خوب نیست 

اونم میتونی بگی همش منتظر بودم شرایطش بشه تا بگم 

من چون نمیدونم مسئله ت چیه عزیزم نمیتونم دقیق بگم چیکار کنی 

میخای تو خصوصی بگو تا راهنماییت کنم