2777
2789
عنوان

با دوستم چطور رابطه مو زیاد کنم

150 بازدید | 20 پست

یه دوستی پیدا کردم خیلی خانوم خوبیه هم سن من هست 

و هر دو مون آموزشگاه معلم هستیم 

ولی تا حالا یک بار پیش اومده که همو ببینیم اموزشگ 

خلاصه من سر صحبت رو باهاش باز کردم و دوست شدیم و من هفته ی پیش براش از خرمالو های باغ مون بردم خیلی خوش حال شد و تشکر کرد

حتی زنگ زد چند روز بعد 

به نظرتون بهش بگم که یه روز بریم بیرون ؟😍

نمی‌دونم چطور بگم 😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم خیلی زوده برای بیرون رفتن، بذار کمی به هم نزدیک تر بشید بعد 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

من هیچ دوستی ندارم🥲🥲🥲شوهرم می‌گه با یکی دوست شو

اصلا نمی تونم☹️

امروز امتحان رانندگی داشتم 

بعدش گفت دوست شدی با کسی؟😂گفتم بابا ۱۰ دقیقه با هم تو ماشین بودیم چطور دوست شم

یکم صبر کنین و خیلی اول رابطه شما فقط بهشون توجه نکنین

فعلا در حد اینکه با هم بیشتر صحبت کنین پیش برین 

بعد پیشنهاد بیرون رفتن رو بدین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

زاهاش تو واتساپ یا ایتا چت کن ویس بده باهم درد دل کنید کم کم صمیمی میشین

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

چرا از اینکه هیچ دوستی ندارم خوشحالم آیا  رفتار من طبیعیه؟؟؟؟

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
چت کردیم تو تلگرام

من توانایی درس دادن ریاضیات وفی یک رو دارم 

ولی دبیر نیستم 

میخوام بدونم چطوره 

بعد اینکه خیلی درآمدش برام مهم نیست 

کلا عاکلافه زیادی به این کار دارم وانرژی میگیرم ازش 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه