2777
2789
عنوان

راسته میگن شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والانمیزاره خودش ترس ازدست دادن داره نمیزاره من فوق لیسانسموبگیرم ودفتربزنم اماخودش تازه میخابره دان ...

ترس از دست دادن نیست اسم این 

میخواد شما پیشرفت نکنین آدم با سیاستی هست 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

همه چی درمورد اقایون قبول دارم ولی این مورد رو نه

کسی که ذاتش خراب باشه تو فقر نداری هم بهتون پشت میکنه

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
فعلاک ب اونجانرسیدیم ولی شنیدم میگن پولاشوخرج کنین ب خودتون برسیدازخودتون نزنیدبراپس اندازبراشوهر

آفرین درست میگن کلا مردا زنی که براشون فداکاری کنه رو با چکش پس میندازن همیشه اونی ارج داره که از خودش برای کسی نمیزنه تهش اداشو در بیار ولی اصلا خودتو هدر نده برای مرد

اینها نتیجه تجارب خانمهایی هست که:

یا انتخاب اشتباه داشتند

یا قدر خودشون را ندونستن و زیادی از خودشون گذشتن

وگرنه مرد و زن بی جنبه زیاده در کل دنیا 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بستگی داره تگ برای پول خیلی سختی بکشه دیگ هوا تو کلش نیست ولی اگ یهو ورق برگرده شانس بزنه زمین خیلی گرکنی یا ارث زیاد یهو پولدار شه احتمالش بیشتره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اوهوم

خودم‌اوایل ازدواج که نه خونه داشتیم نه ماشین وداشتیم خونه میساختیم خیییلی قناعت کردم.شاید سالی‌ یه مانتو اونم ارزون...ولی الان خدارو شکر وضعیت خیلی بهتره. خونه وماشین داریم...منم دیگه اصلا دنبال لباس ارزون نمیرم. شایدسالی سه تا بخرم.ولی با کیفیت. درمورد خرید خونه هموهمینطور..اون زمان شاید یک‌ماه میشد گوشت تویخچال نداشتیم.ومن  غذاهای دیگه که گوشت نخواد میپختم ولی الان قبل ازاینکه تموم بشه میگم...

پارسا پسرمامان😍
پس منم‌نمیزارم بره دانشگاه منم نمیزارم‌پیشرفت کنه

میتونین خیلی شفاف واسه ایشون توضیح بدین

شما توی یه تیم هستین یا باهم برنده میشین و پیشرفت میکنین یا با هم درجا میزنین و بازنده میشین

نمیشه توی یه تیم فوتبال بازیکن شماره ۶ ببره و بازیکن شماره ۷ ببازه

بعضی آقایون سیس بچه زرنگ برمیدارن 

بره دانشگاه و پر دختر خوشگل مشکل و ...

ولی واسه خانومشون اخه😐😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خودم‌اوایل ازدواج که نه خونه داشتیم نه ماشین وداشتیم خونه میساختیم خیییلی قناعت کردم.شاید سالی‌ یه م ...

خب خوبع اینجوربحثم اینه مثلاپیشرفت کنه حقوقش زیادبشه اونوقت پولاروبایدازش بگیرم اینم درسته ک بعدپیشرفتش بایدزندگیشوبه پات بریزه وتوروباعث پیشرفت خودش بدونه