2777
2789
عنوان

پسره تهدیدم کرده میاد در خونه ابرومو میبره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 80 پست

بهش بگو هر گوهی دلت میخواد بخور و کات کن

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این میمونا از کجا میارین باهاشون دوست میشین 

هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

تو هم تهدیدش کن بگو ما هم گلابی هستیم وایمیسیم تو ابرو ریزی کنی 

ازت نودی چیزی ک نداره؟

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

☹️

هیچ‌کاری نمیتونه کنه!

چرا انقدر الکی به‌خودت استرس میدی؟!!

بلاکش کن

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

خیلی خیلی خودتو بی تفاوت نشون بده واصلا وا نده ک سوارت میشه بلاکش کن جوابشو نده 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍