2777
2789
عنوان

شوهر چینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3915 بازدید | 189 پست

دوستان من گفتم از خوبی های شوهر هامون بگیم نه قضاوت مردم نژاد دیگه! لطفاً از بحث خارج نشین و نژاد پرست نباشیم

اینجوری دنیا و زندگی برامون قشنگ تر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میپزن؟ زنده میخورن گلی یک غذا لوکس دارن ، ازین هشت پا های کوچولو رو توی آب میارن سر میزشون و همونجا ...

نه توی اب جوش بودن نمیدونم چی بودن بصورت نیم پز میخوردن، زنده خواری ب کنار زجرکش کردنشون بده. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چینی ها که آشپزی نمیکننهرچی دم دستشون بیاد رو خام میخورن🤭

گلم توی چین غذا های بسیار خوشمزه ای داریم 

فقط چینی ها در پخت برنج خیلی خوب نیستن

راستی چین بیشترین تنوع غذایی دنیا رو داره 

😂😂😂😂میگه آدرس خیابون و بگم شناسایی میشم انگار الان سوار هواپیما سدیم دربست داریم میریم چین خونشو ...

😂😂خدا نکشتت دختر این چی بود

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسی شما گفتی که اصفهان زندگی میکنی کدوم حرفتو باور کنیم

عزیزم قبلا با افتخار اصفهان زندگی میکردم ، فعلا چین هستم و در آینده ببینم خدا چی میخواد 

آخه مگه مردم همیشه همون جایی هستن که قبلا بودن؟

دلم برای اصفهان خیلی هم تنگ شده

دوستان من گفتم از خوبی های شوهر هامون بگیم نه قضاوت مردم نژاد دیگه! لطفاً از بحث خارج نشین و نژاد پر ...

عزیزم ما که شوهر چینی نداریم از خوبی های بگیم😂

شوهرای ما تکراری هستن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

[QUOTE=367686710]عزیزم قبلا با افتخار اصفهان زندگی میکردم ، فعلا چین هستم و در آینده ببینم خدا چی میخواد  آخه م ...[/QUOTE راست گوشت خوک و موش وسوسک میخورن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گلم توی چین غذا های بسیار خوشمزه ای داریم فقط چینی ها در پخت برنج خیلی خوب نیستنراستی چین بیشترین تن ...

می‌دونم عزیزم این که شوخی بود 

ولی چین به صغیر و کبیر رحم نمیکنه ، معلومه بیشترین تنوع رو داره😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم ما که شوهر چینی نداریم از خوبی های بگیم😂شوهرای ما تکراری هستن

نژاد پرستی نبود درمورد غذاسون صحبت کردیم چینی‌ها میگن چندشن هندی ها هم میگن کثیفن و ب بهداشت علاقه ندارن‌ همه‌ی اینها عم از کلیپهایی ک پخش میشه میگن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
آدرسم بگم چین اینقدر بزرگه که کسی پیدا نمیکنه😂

ول آدرس رو اونجا مغازه طلا فروشی دارن مثل ایران 

[QUOTE=367686710]عزیزم قبلا با افتخار اصفهان زندگی میکردم ، فعلا چین هستم و در آینده ببینم خدا چی می ...

بله افرادی که دوست دارن میخورن

راستی چین مسلمون هم زیاد داره و رستوران مسلمون هم زیاده

محله مسلمون ها تو اکثر شهر ها هست

و توی غذای مسلمون ها مثل غذای ایرانی رب و نخود هم هست ، جالبه

نژاد پرستی نبود درمورد غذاسون صحبت کردیم چینی‌ها میگن چندشن هندی ها هم میگن کثیفن و ب بهداشت علاقه ن ...

آخه این اصلا ربطی به نژاد چینی ندارن که بگیم نژاد پرست یه😐😄

ما راجع به فرهنگشون حرف زدیم نه نژاد 

ول آدرس رو اونجا مغازه طلا فروشی دارن مثل ایران

اره عزیزم طلا دارن 

و طلا هاشون خیلی زرده 

عیارش فکر کنم بالاس 

من نخریدم تاحالا ولی دیدم

هم طلا با طرح سنتی چینی میسازن و هم مدرن