2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیشکی اعتماد نکنم 

هیشکی بجز شوهر آدم براش نمیمونه 

الکی همه چیو بزرگ نکنم 

از کاه کوه نسازم 

محبت الکی خرج کسی نکنم

با خانواده شوهر صمیمی نشم 

۲۶سالمه

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی

حتی یه روز بهترین دوستات برات غریبه ترین میشن , راز هات رو پیش خودت نگهدار 

در حد سطح ظرفیت یه نفر بهش محبت کن ، خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

نمیتونی همه رو از خودت راضی نگهداری پس فقط به خودت فکر کن

اینکه به این درک رسیدم که خودمو شناختم و اان خیلی ارامش بیشتری دارم برا چیزای کوچیک و بی ارزش حرص الکی نمیخورم با مشکلات خیلی راحت تر کنار میام یه جورایی با زندگی و این دنیا بیشتر مهربونی میکنم و نتیجشم بهتر میبینم 

چه اتفاقی باعث این حال شد؟

نزدیکی به خدا و خوندن نهج البلاغه و درک ارزش های زندگیم 

الان میفهمم خونه و ماشین و پول و ثروت و زیبایی سرمایه و ارزش نیست رهایی از اینا و درک اینکه من روحم بزرگ تر از اینه که بخوام با این چیزا سیرابش کنم ارومم میکنه چرا که واقعا هم همینطوره روحی که از خدایی بزرگ در اون دمیده شده نمیتونه با یه قطره دو قطره مال و ثروت این دنیا سیراب بشه برا همونه که اگه بهترینا چیزارو هم داشته باشی باز چشت دنبال بهترشه و هیچوقت دلت به کم راضی نیست اما وقتی خودت رها کنی از این چیزا اونجا تازه خوشبختی و میفهمی میدونی دریای بی نهایت ارامش و خوشبختی که تو دنبالشی روحت و سیراب میکنه این چیزا نیست اونجا دیگ راحت زندگی میکنی مشکلات برات ناچیزه زندگی و سخت نمیگیری راحت میگذری میبخشی ارامشتم بیشتره