2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 181 پست
به ولله که مسخره نمیکنم اولش زدم به شوخی ولی مسخره نمیکنم خیلی خوبه که سعی میکنی پاک و نجیب بمونی مش ...

دارم گریه میکنم

اومدم تو اتاق کامپیوتر رو روشن کردم که کسی نبینه 

من هدفم اینه به بقیه احساس امنیت بدم 

دوست ندارم هیچکس ازم بترسه

ببخشید مجبورم تایپیک رو قفل کنم حالم خوب نیست

دارم گریه میکنماومدم تو اتاق کامپیوتر رو روشن کردم که کسی نبینه من هدفم اینه به بقیه احساس امنیت بدم ...

😐😐😐😑

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دفعه دیگه ریپلایم نزن مریض 

وگرنه نی نی یارو تگ میکنم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بخدا سایت شده تیمارستان😂😂😂😂😂

مشکل داره بابا اه