2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهش میکنم جوابمو بده 

@marmari787    

عزیزم مستقل میشم و تو راهی که دارم میرم موفقیت دارم ؟ درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ با چه فردی؟چه زمانی؟ سنتی هست یا عاشقانه ؟ لطفاً هرچیزی که درمورد ایندم حس میکنی بگو ، ممنونم 

موفق میشم؟ 

حاملم؟ 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

شمارش روشنه؟ 

شماره یه نفر میخوام ببینم روشنه یا نه اما نمیخوام زنگ بزنم بهش

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

سلام تا دو ساعتی دیگه می‌خوام برم مغازه ای که سه شنبه چند لباس گرفتم یکیش می‌خوام برم عوض کنم یا رنگش تغییر بدم به نظرت آخرش لباسی که میگیرم چه رنگی هست درست بگی میام میگم اشتباه بگی هم فدا سرت 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂