2777
2789

دوست دارم برم کلاس لیفت مژه یا ابرو، پول توش هست؟ رنگ هزینش زیاده برا ثبتنام، لیفت فعلا بهم گفتن ۶ونیم، بعد کسی که لیفت می‌کنه آب به مژه هاش میرسه یعنی مشکلی برا حموم و این چیزا نداره؟؟؟ راهنماییم کنید ممنون میشم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سللام عزیزم کدوم شهری ؟ توی شهر ما کلاسش 2 تومنه بعد 24-48 ساعت بره حموم مشکلی پیش نمیاد

خوشبحالت چقدر ارزون، ما شهرکردیم شما کدوم شهری؟

یعنی شما هم شهرکردین؟

بله برو سالن رها ولی زاده زیر انقلاب اونجا پرسیدم دو سه ماه پیش گفتن دو تومن تازه شب عید هم چون خیلیی سالنش شلوغ میشه (کار مژه تخصصی انجام میده) اگر کارت خوب باشه میگیرتت که توی سالنشش کار کنی

بله برو سالن رها ولی زاده زیر انقلاب اونجا پرسیدم دو سه ماه پیش گفتن دو تومن تازه شب عید هم چون خیلی ...

چه جالب، نرخ قیمت که همه جا یکی هستش این خیلی عجیبه کمه چقدر خوب، اما انقلاب دوره واسه من، من گلنوش میرفتم مدرک اصلاح ابرو گرفتم حالا گفتم لیفت برم

ممنون که بهم گفتی گلم

خواهش میکنم عزیزم

منم سالن ارتمیس میرفتم کوتاهی  اونا هم نرخشون بالا بود دقیقا یادم نیست ولی من خودم چند بار کار لیفت پیش رها ولی زاده انجام دادم راضی بودم قیمتش هم حدودا 170 180 بود ولی سالنای دیگه میگن 450 500