عاطفه1400 مدیر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 3355 عنوان دلم میخاد دخترمو بزنم دیوونم کرده | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 36 پست پارسال کاپشن براش خریدم خودش گفت صورتی میخادحالا امسال نمیخوره میگه مال بچه هاسپول نداریم بخرمهی میگه دوستام سفید دارن لاکچری اند 🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱 دیروز | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
altinay عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3265 عزیزم بچه که نداری رو متوجه نمیشه از چیز دیگه بزنید براش تهیه کنید نذار حسرت بشه تو دلش بعدشم خدای نکرده مریض شه چقدر هزینه دکتر و دارو میشه
بانوی_افغانستانی عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 67 خدارو شکر دیگه اقامتتونو تمدید نمیکنن فقط برید درآغوش برادران طالب چقدر شما پر رو هستید افغان ها هم بنده خدا هستن خدارو خوش نمیاد که به قوم و ملیتی توهین کنی واقعا که😒
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 6007 شما هم کم به افغان ها توهین نکردی من فقط جواب توهین هاتو دادم حالا طلبکار هم هستی😒 فقط برو از تو نی نی سایت ایرانیها ،نفرت انگیزحالا کارت به جایی رسیده که مارو تهدید میکنی عوضی
بانوی_افغانستانی عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 67 خانمها تو همین تاپیک که میخوا د حذفش کنه،اومده بود منو تهدید میکرد میگفت ایران دیگه کشور مائه و ما ... شما هم کم توهین نکردی من فقط جواب بی احترامی هاتو دادم منظورم فقط با شما بود نه کس دیگه ای
بانوی_افغانستانی عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 67 فقط برو از تو نی نی سایت ایرانیها ،نفرت انگیزحالا کارت به جایی رسیده که مارو تهدید میکنی عوضی لطفا تاپیک رو به بیراهه نکش
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 6007 شما هم کم توهین نکردی من فقط جواب بی احترامی هاتو دادم منظورم فقط با شما بود نه کس دیگه ای دیگه وقتی گله ای منابع ایرانو میخورید ،وکسی هم نیست ادبتون کنه نتیجهاش میشه پروبازی قوم مغول
خوشبخت، عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 6007 لطفا تاپیک رو به بیراهه نکش خونه هامون گرفتید جوونهامونو بیکار کردید،بنزینو قاچاق میکنید،اردو نانو میخورید گرونیشو مامیکشیم😭😭