2777
2789
عنوان

دلم میخاد دخترمو بزنم دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا از صورتی و قرمز و‌گلبهی واسه دختراتون بکشید بیرون. پارسالم اشتباه کردی این رنگ خریدی. 

دختر من یدونه هم لباس صورتی نداره برعکس همکلاسیاش 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
با اجازه اسی خانوما خواهشا تاپیک آخرمو گزارش بزنید🙏

از دست این افغانی کجا بریم ما خدایا ،توهینهایی که به ایرانیها کردی همچنین تهدیدات همه کپی ویرای ارگان مناسب فرستادم حالا هی بترس وبخواه حذف بشه

رنگ فقط سیاه و سورمه ای میشه کرد ولی دخترش سفید می خواد

نوجوان ها رنک مشکی رودپست دارن و خفن میدونن شاید راضی شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

وای‌فقط اینایی که میگن نخر پرو میشه!

دلتون میاد خواسته های بچتونو انجام ندین؟حالا که توانایی مالی نداری باید از خرجای خودت بزنی ولی‌اونو به‌خواسته ش برسونی.

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋
وای‌فقط اینایی که میگن نخر پرو میشه!دلتون میاد خواسته های بچتونو انجام ندین؟حالا که توانایی مالی ندا ...

دقیقا منم موافق اون بچه الان داره حسرت میخوره 

میتونه به جاش یه خواسته دیگشو حذف کنه مثلا بگه عید برات کیف نمیگیرم بگه به جاش اینو برات خریدم 

از دست این افغانی کجا بریم ما خدایا ،توهینهایی که به ایرانیها کردی همچنین تهدیدات همه کپی ویرای ارگا ...

شما هم کم به افغان ها توهین نکردی من فقط جواب توهین هاتو دادم حالا طلبکار هم هستی😒

با اجازه اسی خانوما خواهشا تاپیک آخرمو گزارش بزنید🙏

خانمها تو همین تاپیک که میخوا د حذفش کنه،اومده بود منو تهدید می‌کرد می‌گفت ایران دیگه کشور مائه و ما هم وطنتونیم و منابعتون باید تقسیم بشه،به من می‌گفت خواهرم معلمه

خودم دانشگاهی ،و ایرانی نمی‌تونه هیچ غلطی بکنه