2777
2789
عنوان

نینی سایت داره روانیم میکنهههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی اجبارت نکرده😐

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

برا این ک بیشترش زیر ۱۷سالن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
دقیقا منم همش تا میام حس بد دارم از بس نصف بیشتر تاپیکا وایب منفی داره خودکشی و خیانت و شکست عشقی و ...

ازبس ازخیانت گفتن حس میکنم بودنم اینجا هم خیانته 😂

تو روزایی هستم که از خودم خسته‌م!️ 

معنی خواستن ولی نتونستن رو میفهمی؟😐

میفهمم ولی اونقدرم اینجا بد نیست فانه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

نظرات و تاپیکهای فان هم داره با اونا مشغول باش بقیه را هم نخونده رد کن ولی نرررررروووووو سمیه نروووو ...

بعضیا رو میخام نرم قسم میدن ادمو دیدی؟تروخدا بیایین بدبخت شدم یا تروجون...... بیا برات صلوات میفرستم 

نظرات و تاپیکهای فان هم داره با اونا مشغول باش بقیه را هم نخونده رد کن ولی نرررررروووووو سمیه نروووو ...

نمیتونم انقد که فضولم😭😭😂

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻