2777
2789
عنوان

چ جوری ی شوهر پولدار پیداکنم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 75 پست
برو گرون ترین رستوران شهرتونبعد ب غذا و استایل مردایی ک با رفیقشون قرار گذاشتن نگاه کنبعد هرکی غذاش ...

ن میگه دختره خرابه و لاشیه و همس بازه و.. مردا رو نمیشناسی😂؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم باسلام

بله بله 

شرمندم واقعا خیلی از شرکتارو جا انداختم 💔🤣🤣

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

عجب😂😂وایی خدا😂😂💔

دوره زمونه بدی شده ،همه دنبال پولن تا چیزای دیگه ، پسر و دخترم نداره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
دوره زمونه بدی شده ،همه دنبال پولن تا چیزای دیگه ، پسر و دخترم نداره

همه نه 

من دنبال پول نیستم 

دنبال عقل و شعور طرفم..

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

از کجا پیدا کنم😂😂گرفتم ی جین میگیرم شیش تایید یکیش مال تو

حله تماممممم🤣🤣🤣

آره بنظرت میکنم😂😑

😂😂🤭🤭

خوش به حالتون منه بدبخت خدازده که نه قیافه دارم نه عقل نه هنر نه استعداد کلا صفر نه اعصاب کلا هیچی ن ...

خب منم ک همه چی دارم کسی دورو ورم نیست ، هم در دیم دیگه 😂🧡🤝