2777
2789

من خودم اولین بار پشت تلفن بود

سر یه گروه بندی مسخره دانشگاه که بدون اطلاعش گروه بندی رو انجام دادم و اون مسافرت بود و بعدش بهش گفتم

اون داد میزد بلند بلند

منم ازینور داد زدم که هیییییی صداااتوووو برای من بلنننند نکن

دفعه اخرت باشه سر من دااااااد میززززنیااااا😡😠

حالا من خودمم خیلی ارومم 

برا همون کپ کرد

بعد به قول شمالیا(گی تو کو.نش خشک شد بچم😂) عذرخواهی کرد گف حواسم نبود خب ببخشید😶‍🌫️😂

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی شد کی کیو خشک کرد توش؟خخخخ

گی(عن)ببخشید😂 عن تو باسنش خشک شد از ترس 😂

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽

اون اولین و اخرین بار بود که داد زد 

یعنی صداش رفت بالا فقط

دیگه تا الان که اروم بوده بچه

هنوز مادری نزاییده همچین مردیو ک سرمن دادبزنه 😎

اوفینا 😎😎😎😎

من کراشم سر داد زدمنم بوسیدم گذاشتمش کنار😂🤝به مرحله بعدی نرسیدواس ماهم تلفنی بودمنم فقط گفتم باشه ...

کات کردی ؟😐 سر یه داد 😂 چه عجیب