2777
2789
عنوان

بچه ها واسه خواستگارم ازتون سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 55 پست

به نظرم  اون هنوز عاقل نیست

یعنی چی هی ول کنه بره بعد بیاد؟؟؟رفیق نیمه راهه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
همین یدونه پسره با دوتا خواهر

همون اخلاقش دخترونس

خودتو کوچیک نکنیا

بذار خودش بیاد و توضیح بده و حالیش کن که زندگی بچه بازی نیست هر دفعه بخواد قهر کنه بره

ولی استارتر برو مشاوره حتمااااااا

این یه زنگ خطره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی ک میخواد بره بزار همین الان بره بهتره ن سر این قضیه ی ساده تا حالا باهاش صادق بودی اونم باید تو رو درک کنه مث تو ک اونو بخشیدی پس اجازه بده خودش برگرده اینطوری ب نفعته

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

این تا فهمیده بیکار شدی باهات کات کرده..دلیلشم کاملا مشخصه تو نمیخای بدونی

قبلا بهش گفته بودم از این آزمایشگاه میخام درییام و برم یه آزمایشگاه دیگه 

بهش نگفتم کلا میخام بیکار بمونم چون میدونه دوس ندارم بیکاری رو 

بیشتر از این ناراحته که چرا پنهان کاری کردم

اسی آدم دمدمی مزاج پیرت میکنه

یعنی چی که میذاره میره

این پسفردا که رفتین زیر یک سقف هم اینکارو میکنه

اگه عصبیه بیاد باهات حرف بزنه دعوا کنه و ..

این حرکتای رفتن و جواب ندادن چیه دیگه

من که اصلا خوشم نیومد از اخلاقش حالا هرکی میخواد تعریفش کنه😒

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چرا حس کردم به درآمد و کارکردنت چشم داره و حالا که فعلا بیکاری خورده تو ذوقش؟!😐

منم همینطور

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
چرا حس کردم به درآمد و کارکردنت چشم داره و حالا که فعلا بیکاری خورده تو ذوقش؟!😐

خب آخه میدونه میخام برم جای دیگه کار کنم 

بعدشم اینکه میدونه کن پدرم همیشه ساپورتم میکنه و وضع پدرم خوبه 

اون تو حرفاش بیشتر ناراحت اینه که چرا من ازش پنهان کردم این موضوع رو 

منم همینطور

خب آخه میدونه میخام برم جای دیگه کار کنم 

بعدشم اینکه میدونه کن پدرم همیشه ساپورتم میکنه و وضع پدرم خوبه 

اون تو حرفاش بیشتر ناراحت اینه که چرا من ازش پنهان کردم این موضوع رو 

خب آخه میدونه میخام برم جای دیگه کار کنم بعدشم اینکه میدونه کن پدرم همیشه ساپورتم میکنه و وضع پدرم خ ...

دیده بیکار شدی یک درصد فکر کرده قراره خرج تورو خودش بده دیده از پست بر نمیاد..نرو سمتش