2777
2789

حقوق می‌گیرد؟!

پس دیگه حرفی نمیمونه مثل همه شغلا اگرم کسی صداشو بالابردن یا هرچی اهمیت ندین مگه کم می‌بینیم دکترا رو میکشن بعد ادعاشونم میشه از حقشون دفاع کردن اینکه دیگه در حد کشتن نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو فقط یه معلم میفهمه تلاش نکن به اولیا بگی تو دوران کرونا کمی قدر معلم رو فهمیدن وقتی مجبور شدن ت ...

معلمی که آموزش دیده رو با مادر مقایسه نکن اگر کردی که یعنی تحصیلات و آموزش معلم برای معلمی هیچ!  باید تفاوتی بین مادری که رشته اش تعلیم نیست با شمای معلم باشه بالاخره

بچه هستن بچگی می‌کنند مامانشون بدترن وای مامانا خیلی بد شدن بی ادب و احترام آدم نگه نمیدارن کم ندیدم تو این سایت هم الآنم میان میگن حرف و چرت و پرت بهت 😂🥲

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

همین دیگه الکی الکی به بچه ها عذاب وجدان میدن یا بعضیا مشکل خانوادگی دارن افسرده ن به بچها درس نمیدن ...

به خدا معلمهای دخترای من هیچ درکی از اموزش ندارن و کل کتابهاشون رو‌خودم تو خونه باهاشون کار میکنم

معلم ریاضی دخترم بهم گفت  کلاس خصوصی میره 

اخه چیزای که میگه من سر کلاس نگفتم

😒😒گفتم خودمون تو خونه باهاش کار میکنیم و کتاب کمک اموزشی داره 

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

اینا دوست دارن بشینن خونه پول براشون بیادهم خدا هم خرماهرکاری سختی خودشو‌ دارهاتفاقا معلمی شغلی هست ...

همین شماها اینقد فشاری میشین نمیتونین یه کلاس 20 نفری رو کنترل کنین تا برسه چهل نفری

عزیزم بهتون‌ حق میدم، واقعا حق دارید

همون مادرا که فقط ادعا دارن، حتی نمیتونم یک ساعت هم به بچشنون درس بدن ، بعد زورشون به معلمه میرسه

یه مدت مگه نبود کلی کلیپ اومده بود که مادرا فقط دارن با داد و هوار به بچه ها درس میگن😏

خواهرشوهرای من معلمن اونم خصوصی یعنی فقط ناله ان، جرات ندارن به بچه ها هم چیزی بگن...

خدا قوتتون باشه💙

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

دهه نودی ها کجاشون بی نظیرن؟خیلیاشون ادب ندارن😐😐😐

باهاش دوست شو ببین چقد خوبن

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

اینا دوست دارن بشینن خونه پول براشون بیادهم خدا هم خرماهرکاری سختی خودشو‌ دارهاتفاقا معلمی شغلی هست ...

تو گفتار و طرز فکرت تجدید نظر کن

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
بچه نیستن گودزیلا هستن بعضیاشون

از اول اسمش آموزش و پرورش بوده،ولی دریغ از آموزش دور از شما باشه اکثر معلما انگار فقط میخوان روز و سال تحصیلی رو سر کنن حقوق بگیرن برن. یه درس رو میدن دیگه تکرار و تمرین نمیکنن اصلا.نمیدونن که با این کارشون تا ابد حق الناس میوفته گردنشون