2777
2789
آخه تو گوگل چیزای وحشتناکی نوشنه😭

گوگل چرت زیاد میگه .چیزی خوردنش خطرناک میشه ،که مثلا شب بخوری ،صبح بخوری فرداش بازم بخوری انقدر بخوری که بگی وای ترکیدم .

آدم غیر باردار هم ،تو خوردن هر چیزی باید تعادل داشته باشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوانه شدم.هررر چی میخورم تو گوگل میزنم🥲دارم عقلم رو از دست میدم.تفففف به این اینترنت

اروم باش لازم نیست هرچی میخای بخوری تو گوگل سرچ بکنی هرچیزی به اندازه و کم بخور هیچ اتفاقی نمی افته من الان دوماهه دل و جیگر هم میخورم عاشقشم 

بارداربودم مادرشوهرم جیگر درست کرده بود گداشت جلوم گفتم وای آدم باردارنباید جگر بخوره بنده خدا با تعجب شدیدی بهم نگاه میکرد گفت خودش سر هفت تا بچه هاش ویار جگر داشته و نمیدونسته ضرر داره بعد بهم گفت ضررش چیه گفتم بچه لب شکری میکنه گفتش همه بچه هام لبشون خوشگله که اصلا تعجب کردم بنظرم شانسیه همه چیز یه خانوم معتاد شیشه آوردن بیمارستان بچه ش یه پاش زده بود بیرون بردن سزارین اورژانسیش کردن پسر بود بچه ش بی نهایت زیبا که همه خانومها میرفتیم تماشاش میکردیم بنظرتون اون خانوم چه چیزهایی رعایت کرده چه ویتامین هایی خورده چه سوره هایی خونده به خدا تا تونست سرپا شه اصلا سراع بچه رو نگرفت با همون لباس اتاق عمل میخواست فرارکنه بره خودشو بسازه بچه شم بهزیستی اومد برد

نظرشمام محترمه

بارداربودم مادرشوهرم جیگر درست کرده بود گداشت جلوم گفتم وای آدم باردارنباید جگر بخوره بنده خدا با تع ...

واقعاً؟😯یعنی اینترنت انگار درست نمیگه همه چیز رو🥲مامانم هم همینو میگه.جالبه خانم معتاد میتونه بچه سالمی دنیا بیاره؟پس منی که از روز اول بارداری بی دلیل دچار استرس های یهویی شدیدی میشم هم ممکنه بتونم بچم رو سالم دنیا بیارم ایشالاه؟🥺😍امیدی هست انگار🥺

واقعاً؟😯یعنی اینترنت انگار درست نمیگه همه چیز رو🥲مامانم هم همینو میگه.جالبه خانم معتاد میتونه بچه ...

عزیزم بدترین چیز برای خانوم باردار استرس هستش اگه میخوای بچه آروم وصبوری داشته باشی استرستو کم کن وگرنه خودتو آماده جیغ های بنفش کن بچه خواهرم از اول که دنیا اومده یه ریز جیغ وگریه تا الان که سه سالشه اما بچه های من خداروشکر بسیارآرومن با اینکه بارداری بسیار حساسی داشتم نشتی کیسه آب به خشکی افتادن بچه ها دهانه رحم باز کرونا و....اینا همش تو هفته های بیست وشش به بعد رخ داد اما من کلا استرس وگذاشتم کنار گفتم خدایا خودت بچه هامو به من بده اب دورشون ۲ بود دوقلو تا هفته ۳۴ کشیدمشون اونم تنها بدون استراحت که خیلی خانومها بدون هیچ مشکلی بارداریشونو کلا استراحت میکنن

نظرشمام محترمه

عزیزم بدترین چیز برای خانوم باردار استرس هستش اگه میخوای بچه آروم وصبوری داشته باشی استرستو کم کن وگ ...

کاش جیغ بنفش بکشه و کولیک داشته باشه ولی سالم باشه🥺از خدا میخوام استرسم تأثیری روی نینیم نذاره انشاالله🙏🏼🥺کولیک و جیغ و گریه اش مشکلی نداره🥹❤️