2777
2789

وا مگه قراره شماهم همیشه دعوت باشی

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمینن پشتم حرف زدن والا دلیل دیگه ای نمیبینم

ازشون نپرس چرا بهتون نگفتن و چی شده اگه حس کردی پشتت حرف میزنن ازشون فاصله بگیر

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
جاری کوچیکم مثلا رفته لباس مجلسی بگیره گفته میام ببرم که جاری بزرگم گفته از بعداز ظهر بیا یکمم بشین ...

آهان یعنی دوست داشتی از ساعت ۵ بری تا ۹ وبهت بی احترامی کنه وشام هم نده ولی بری

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
جاری کوچیکم مثلا رفته لباس مجلسی بگیره گفته میام ببرم که جاری بزرگم گفته از بعداز ظهر بیا یکمم بشین ...

خب دیگه کار داشته،جاری هم ادب به جا آورده دیده زشته بیاد کارشون انجام بده بره،تعارف کرده