2777
2789
عنوان

فقط خانمایی که با بچه جدا شدن

68 بازدید | 7 پست

خانما الان وضع زندگیتون چجوریه؟وضعیت بچه هاتون چجوریه؟

من دارم با دوتا بچه جدا میشم ۹سال و ۵ساله 

شوهر من دست بزن داره مشکل شخصیتی داره تا دلتون بخاد اذیتم کرده ولی پدر خوبیه برای بچه هاش 

برای همین بچه هام دوسش دارن و میگن ک دوستداریم برگردی پیشش ولی من دیگ نمیتونم بعد بهم حس عذاب وجدان دست میده نمیدونم چیکار کنم

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه دست بزن داره ولش کن .ارزش نداره بمونی با مردی که کتک هم میزنه

اونم چ کتکای ولی هیچکس درکم نمیکنه 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
چقدر بد که پدر خوبیه ولی همسرش رو غریبه میبینه و آزار میده

دقیقا