2777
2789
عنوان

حالم دیگه ازنی نی سایت به هم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 40 پست
اگه فقط برای جنسیت hcg زدید تاثیر قطعی نداره برای جنسیتیعنی احتمالشم زیاده که دختر بشهولی خب تاجایی ...

گلم چرا گفتی احتمال دختر بیشتره میشه بیشترتوضیح بدی؟فقط یکبار اقدام کنم بعد ۳۶ ساعت؟منتظرجوابتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم چرا گفتی احتمال دختر بیشتره میشه بیشترتوضیح بدی؟فقط یکبار اقدام کنم بعد ۳۶ ساعت؟منتظرجوابتم

عزیزم نگفتم احتمال دختر بیشتره

گفتم احتمالشم زیاده که دختر بشه

تضمینی نیست واقعا خیلیا رو دیدم که تزریق کردن ولی جنسیت بچه دختر شده

۳۶ رو از دکتر شنیدم ولی خب محض احتیاط هر شب بعد از تزریق اقدام بکنید بهتره

🦦
اخه گلم من یه دخترداشتم گفتم کاش یه پسرم خدابده خب دلم میخوددیگه چی کارکنم

انشاءالله که خدا یه گل پسرم بهتون بده عزیزم ولی مهمتر از همه تنش سالم باشه

⠀ ⠀⠀➖⃟🌔•• 𝗜 𝗟𝗢𝗩𝗘 𝗨 𝗕𝗘𝗖𝗔𝗨𝗦𝗘 ᴜ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ɪs ʙᴀʙᴇ  

عزیزم نگفتم احتمال دختر بیشترهگفتم احتمالشم زیاده که دختر بشهتضمینی نیست واقعا خیلیا رو دیدم که تزری ...

اسپرم ضعیف نمیشه اونجوری چون شوهرم ضعیفه.یه سوالم داشتم مگه نمیگن تخمک ۲۴ ساعت زندست خب من اگه یه بار ۳۶ ساعت بعد یه بارم فرداش اقدام کنم تااون موقع تخمکازبین نمیره 

عزیزم نگفتم احتمال دختر بیشترهگفتم احتمالشم زیاده که دختر بشهتضمینی نیست واقعا خیلیا رو دیدم که تزری ...

عزیز منظورمو متوجه شدی منظورم اینه بعد۳۶ ساعت اکه دوباره فرداش اقدام کنم تخمک زندست یانه 

اسپرم ضعیف نمیشه اونجوری چون شوهرم ضعیفه.یه سوالم داشتم مگه نمیگن تخمک ۲۴ ساعت زندست خب من اگه یه با ...

همون لحظه ی تزریق که تخمک گزاری نمیشه عزیزم چند ساعتی طول میکشه

ولی خب گفتم محض احتیاط هرشب اقدام باشه بهتره

🦦
عزیز منظورمو متوجه شدی منظورم اینه بعد۳۶ ساعت اکه دوباره فرداش اقدام کنم تخمک زندست یانه

امشبم اقدام داشته باشید برای احایاط تا مدت ۳ شب

بالاترم گفتم همون لحظه ی تزریق تخمک گزاری نیست

🦦