اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 4312 عنوان مامانا حس میکنم سفیدی چشم دخترم یکم به ابی میزنه 233 بازدید | 28 پست بچهی شمام اینطورن بچم یکسالشه برای یکشنبه براش نوبت گرفتم برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤ دیروز | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 20159 بنظرم طبیعیه میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 6176 نوبت برا چی ؟؟ دختر خاله من قشنگ انگار ابی کمرنگ بود سفیدی چشمش .بزرگ شد خوب شد درخواست دوستی 🚫❌❌🚫
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15610 طبیعیه بزرگتراهم هستن مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
دختر_مو_قرمزی عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 2499 منم دخترم دنیا اومد اونطوری بود،الان ی سالشه بازم یکم مونده،البته مال ما ارثیه،چشای خودمم اونطوریه،فک نکنم مشکلی باشه مشاور تحصیلی و کنکوری
akhtar70 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 2601 چشای خودمو پسرم اینجوربه،مگه ایرادی داره؟؟فقط چشم هردومون استیگماته
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 7437 قانونا باید ب ابی بزنهچشمی ک سالمه اینجوریه سلام🙋🏻♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️
بانوشبچراغ عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 368 چشای خودمو پسرم اینجوربه،مگه ایرادی داره؟؟فقط چشم هردومون استیگماته چشم منم آستیگمات
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 4312 نوبت برا چی ؟؟ دختر خاله من قشنگ انگار ابی کمرنگ بود سفیدی چشمش .بزرگ شد خوب شد اخه باید چک بکنن ببینن ایراد نداره والا تو گوگل صدتا چیز نوشته پوکی استخون کم خونی کمبود ویتامین دی وووووو برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 4312 بنظرم طبیعیه فکر نکنم برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 4312 چشمای من وخواهروبرادرام همینطوری ابی سفیدیش؟ برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 6176 اخه باید چک بکنن ببینن ایراد نداره والا تو گوگل صدتا چیز نوشته پوکی استخون کم خونی کمبود ویتامین دی ... گوگول که زیاد شلوغش میکنه درخواست دوستی 🚫❌❌🚫
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 4312 منم دخترم دنیا اومد اونطوری بود،الان ی سالشه بازم یکم مونده،البته مال ما ارثیه،چشای خودمم اونطوریه،ف ... اخه چشای ما اینطور نیس نمیدونم والا نگرانم برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 4312 چشای خودمو پسرم اینجوربه،مگه ایرادی داره؟؟فقط چشم هردومون استیگماته چشاتون ضعیف؟ دخترمن تازه چکاپ شده ضعیف نبود نمیدونم استرس دارم وولا زد از پوکی استخون از کم خونی از نرم بودن استخون از کمبود ویتامین دی برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤