2777
2789
عنوان

نگرانی های بارداری تورو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 35 پست

عزیزم نگران نباش احتمالانی نی ریزه مثل بچه من

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش انشاالله همه چی خوبه

خانما من فردا وارد هفته پانزدهم میشم از دیروز به طرز عجیبی سردرد دارم البته قبلش هم چند روز رم درد می گرفت و خوب میشد ولی از دیروز آروم نمیشه شاید چند دقیقه دیروزم دکتر بودم فشارمم خوب بود این سردردها طبیعیه؟

او قند روزهای تلخ من است 

آره جای نگرانی نیست.استرس نداشته باش....من بخاطر اینکه فیبروم دارم همش درد شکم دارد هفته ای یه آمپول میزنم و روزی دوتا قرص میخورم آرزو میکردم نداشتم این دردها رو...لطفا دعا کنید برام به سلامتی بگذرونم نزدیک هفته ۲۵هستم♥️

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
میری سونو و میای چون فکری نداری ی مدت ذهنت ازاد میشه😅

از وقتی باردار شدم این دفعه دوم بود که رفتم سونو چون قبلش بارداری خارج رحمی داشتم میترسم رشدش خدایی نکرده متوقف شده باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

دیگه بدن کم کم به اون مهمون جدیدش عادت میکنه وهورمونات درست ترشح میشن..ان شاءالله وقتی بزرگتر بشه و لگدزناش شروع بشه باز میفهمیش..من ماه ۵ کل علائمم رفت وخیلی سبک وراحت بودم اماالان ۳۲ هفته ام دارم داغون میشم

عزیزم نگران نباش انشاالله همه چی خوبهخانما من فردا وارد هفته پانزدهم میشم از دیروز به طرز عجیبی سردر ...

اگه فشارت خوبه جای نگرانی نیست شاید سردرد عصبی هست...یا سرما خورده به سرت ....من یکم فشارم بالا بود سردرد داشتم رعایت کردم نرمال شد سردردم ازبین رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
آره جای نگرانی نیست.استرس نداشته باش....من بخاطر اینکه فیبروم دارم همش درد شکم دارد هفته ای یه آمپول ...

انشاالله آبجی این دوران هم به خوبی و خوشی و سلامتی بگذرونی و امید خدا نی نی خوشگلت رو صحیح و سالم بغل بگیری و همه این درد ها فراموش بشن با اومدن نی نی نازت 😘❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
دیگه بدن کم کم به اون مهمون جدیدش عادت میکنه وهورمونات درست ترشح میشن..ان شاءالله وقتی بزرگتر بشه و ...

مرسی عزیزم انشاالله خدا مواظب همه نی نی های دنیا باشه مواظب نی نی های ماهم باشه 🤲🌸

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم نگران‌نباش.. اگه خواستی خیالت راحت بشه با دکترت تماس بگیر که نگرانی ت برطرف بشه ... اما  منم در های شکم ک رحمم خیلی کم بود هفته های اول .... بعد که جنین بزرگتر شد درد بیشتری داشتم  چون رحم کشیده میشد ...نگران نباش ایشالله به سلامت و دل خوش بیاد بغلت 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
انشاالله آبجی این دوران هم به خوبی و خوشی و سلامتی بگذرونی و امید خدا نی نی خوشگلت رو صحیح و سالم بغ ...

ممنون گلم...بارداری اولم عالی بود تا نه ماه خیلی راحت بودم...فیبرومی نداشتم....انشالله برای همه مون خوب پیش بره ....♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه یدفعه ای همه چی قطع شد گرفتگی شکمم بخصوص قطع شد نگران شدم 😔

اصلا نگران نباش استرس خوب نیست برات

من که اوایل اصلا فکر میکردم باردار نیستم حتی هیچ حالت تهوعی هم نداشتم 

صبر کن کوچولوی قشنگت بزرگتر شه دیگه همه چیو حس میکنی

ولی هروقت دوس داشتی میتونی بری بهداشتی که زیر نظرشی و صدای قلب کوچولوتو بشنوی

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اگه فشارت خوبه جای نگرانی نیست شاید سردرد عصبی هست...یا سرما خورده به سرت ....من یکم فشارم بالا بود ...

نه فشارم تا دیروز که دکتر بودم نرمال بود وزنمم خوبه زیاد نیست

اما بعد که از دکتر اومدم خیلی دیگه سردردم شدید شد

او قند روزهای تلخ من است 
نگرانی هاطبیعی، منم اینطوربودمدیگه به دنیاآمد استرس هام تمام شد

خدا بچتون رو ببخشه بهتون برای سلامتی نی نی منم دعا کن آبجی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه فشارم تا دیروز که دکتر بودم نرمال بود وزنمم خوبه زیاد نیستاما بعد که از دکتر اومدم خیلی دیگه سردر ...

از استرس هم آدم سردرد میگیره...مهم فشارته که نرمال باشه...انشالله زودی خوب بشی ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40