2777
2789

من با شخصی آشنا شده بودم که همون اول گفت من چیزی نمیخوام پنهون کنم و بگه ما اوضاع بد مالی خونواده داشتیم و چیزی نداشتیم و الان خداروشکر بهتریم ولی وقتی عکسارو دیدم کلا یه قسمت از خونشون تو عکس که باشه متوجه شدم که اوضاع اونا از ما خیلی بهتره. من پدرم کارمند بود و بازنشسته شد. الان که دیگه رفت جای دیگه زندگی کنه و با ما نیست. درسته تعداد اعضای خونوادم از این پسره بیشتر بود و الان متاهل شدن ولی بابام آدم خسیسی بود و هست و ما بچه ها به طرز عجیبی قانع بودیم اصلاااا نشده بخاطر مدل گوشی یا لباسی چیزی اصرارکنم یا گریه کنم درحالیکه دوستام اینجور بودن.خداشاهده مثلا تو کنکور، پدرم پول بم نمیداد که لباس بخرم منم تو دلم میگفتم برام کتاب خرید دیگه پول لباس نمیگیرم پدرمم نمیداد بهم چیزی. تحمل میکردم.

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نکش .بعدم وضع خانوادت به اون چه

آخه خجالت میکشم بدونه اوضاعمون انقد ضعیفه. من چیزی نگفتم که وضعمون اینه ولی خودش از وضعشون خیلی مینالید

نه آخه میدونی روم نمیشه خونمونو ببینه

اروم اروم براش ی کم اعریف کن.یا ی عکسایی نشون بده که خونتون نا نحسوس نعلوم باشه‌انا نگو قانع بودیم.

جلوش تظاهر به ارایشگاه رفتن و استخر و ماساژ رو بکن حتما.

اگه نکنه،بعدا هم ازدواج کردید،نیگه خونه بابلت جی بودی و داشتی؟

ببین اصلا هیچی نگو، بذار خودش بیاد جلو، اگه اومد پسندید که هیچ، اگر به خاطر شرایط مالی، کنار کشید خو ...

چیزی نگفتم از وضعمون ولی بخدا روم نمیشه. حس میکنم مقابلش کمم

اروم اروم براش ی کم اعریف کن.یا ی عکسایی نشون بده که خونتون نا نحسوس نعلوم باشه‌انا نگو قانع بودیم.ج ...

آخه من گند زدم میدونه همش خونه م و جایی نمیرم