سوئیتگرل مدیر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 عنوان نی نی سایتی ها لطفا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 45 پست خسته شدم از تایپم تکراری چون ذهنم خیلی درگیرهاقایون وقتی خودشون از رابطه میرن و گفتی میخوام برگردن چ رفتارایی نشون میدن؟کسی ک بلاک کرده رفته از همه جا و گفته محاله برگردم انبلاک کنه ینی چی؟؟ دیروز | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 ن فک کنم دختره میدونست ما با هم بودیم بعدش اینک با شماره دیگم بلاکم اون شمارت گم کرده حتما یا حذف کرده بیگیرش نباش دست بکش ازش حیرونت میکنه کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 اون شمارت گم کرده حتما یا حذف کرده بیگیرش نباش دست بکش ازش حیرونت میکنه ن بابا خب بلاک کرده بود با شماره دیگشم بلاکم فقط این شماره مو انبلاک کرده وای هی میخوام فراموشش کنم هی میگم پس چرا انبلاک کرده؟؟
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 ن بابا خب بلاک کرده بود با شماره دیگشم بلاکم فقط این شماره مو انبلاک کرده وای هی میخوام فراموشش کنم ... چون مرض داره هوله انبلاک کرده یه لحظه بهش فکر نکن من اشتباه تو کردم پشیمونم پشیمون کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 چون مرض داره هوله انبلاک کرده یه لحظه بهش فکر نکن من اشتباه تو کردم پشیمونم پشیمون ینی چی ینی برای تو برگشت؟!
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 ینی چی ینی برای تو برگشت؟! اره بلاک کرد بعد سه ماه ان کرد دقیق یادمه میمردم واسش ۲۸ دی ۱۳۹۹ پیام داد اشتباه کرده مث من پیدا نمیشه شرمندم اومدم همه چی از اول درست کنمو بعد دو سال سال ۱۴۰۰فهمیدم یه عوضیه یه حرومزاده الکی دو سال زندگیم حرومش کردم کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 اره بلاک کرد بعد سه ماه ان کرد دقیق یادمه میمردم واسش ۲۸ دی ۱۳۹۹ پیام داد اشتباه کرده مث من پیدا ن ... مال من بعد ی ماه انبلاک کرده ولی الان تقریبا ی ماه دیگم گذشته اخه تو یک ماه از جاهای مختلف انبلاکم کرد😂ولی پیامی ندیدم ازش میدونم اگ بیاد قبولش میکنم و این دلم سرد میشه و خودم راحت میشم بنظرت ممکنه بیادش؟؟
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 مال من بعد ی ماه انبلاک کرده ولی الان تقریبا ی ماه دیگم گذشته اخه تو یک ماه از جاهای مختلف انبلاکم ک ... منم انبلاک کرد دو ماه دید من اس ندادم بعد دو ماه نیم اس دادولی اشتباه محلش نزار بره به جهنم کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 منم انبلاک کرد دو ماه دید من اس ندادم بعد دو ماه نیم اس دادولی اشتباه محلش نزار بره به جهنم وای خدا کنه خدا از ذهنت بشنوه اگ پیام داد محلش نمیزارم ولی میدونم وقتی برگرده دلم آروم میشه و منطقی تصمیم میگیرم🥲💔
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 وای خدا کنه خدا از ذهنت بشنوه اگ پیام داد محلش نمیزارم ولی میدونم وقتی برگرده دلم آروم میشه و منطقی ... اره منطقی تصمیم بگیر بزار تو اب نمک کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 اره منطقی تصمیم بگیر بزار تو اب نمک پس تو میکی ینی این انبلاک کردناش بی منظور نیست؟؟اره همین کار رو میخوام بکنم اگر ی وقت برگشت
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 پس تو میکی ینی این انبلاک کردناش بی منظور نیست؟؟اره همین کار رو میخوام بکنم اگر ی وقت برگشت خودش تا ۲۰ تا یه ماهی دگ اس میده اگرم میخای زودتر اس بده یه استوری بزار که نمیدونم از یادش نمیرم اسن مزمونا زودتر اس میده😂😂 کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 خودش تا ۲۰ تا یه ماهی دگ اس میده اگرم میخای زودتر اس بده یه استوری بزار که نمیدونم از یادش نمیرم ... بابا من از اینستا فقط بلاکش نکردم ک اونم قفله پیجامون واتساپ و تل بلاکش کردم و هنوزم انبلاکش نکردم
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 بابا من از اینستا فقط بلاکش نکردم ک اونم قفله پیجامون واتساپ و تل بلاکش کردم و هنوزم انبلاکش نکردم بلافاصله انلاک کنی اس میدهچرا یاد گذشته خودم افتادم😂😂😂😂😂😂 شما هم یه نیرو میگه بیا انبلاک کنم اس بدم بهش ببینم چرا ان کرده؟من اینطور بودم کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد
سوئیتگرل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 2277 بلافاصله انلاک کنی اس میدهچرا یاد گذشته خودم افتادم😂😂😂😂😂😂 شما هم یه نیرو میگه بیا انبلاک کنم ... اره خیلییییییی دلم میخواد انبلاکش کنم ولی نمیکنم این کارو میگم اینستا ک بلاک نیست اک بخواد پیام میده دیگ
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 473 اره خیلییییییی دلم میخواد انبلاکش کنم ولی نمیکنم این کارو میگم اینستا ک بلاک نیست اک بخواد پیام میده ... کار خوبی میکنی کوه صبرم من ولی از غصه میدانم شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد